Magische decemberzegels

Ik vind het elk jaar weer een feest als bekend wordt gemaakt wie de decemberzegels heeft ontworpen. Vaak wordt er een briljante illustrator op deze klus gezet. Dit jaar ook! De decemberzegels werden door niemand minder dan Linde Faas getekend. En dat betekent dat de komende weken elke envelop een prachtige zegel met een tikje magie krijgt.

 

 

Betoverend,

dat is misschien wel het beste woord om de decemberzegels van 2023 te beschrijven. Illustrator Linde Faas is het gelukt om in elke zegel een klein verhaal te verstoppen. Zoals die van een uiltje dat verwend wordt met besjes en een zoete zuurstok, of het egeltje dat met een stapel kadoos door de sneeuw loopt.In totaal maakte Linde 10 verschillende voorstellingen, stuk voor stuk even magisch.

 

 

 

Linde Faas is een Nederlandse illustrator die tegenwoordig in het noorden van Noorwegen woont. Dat ze daar volop inspiratie vindt, kun je wel zien aan haar werk. Meer dan eens komen er sprookjesachtige sneeuwlandschappen in voor, regelmatig voorzien van het prachtige noorderlicht.  

 

 

Je vindt meer van Linde’s werk op:

Website lindefaas.com

Instagram @lindefaas_illustration

Webshop shop.lindefaas.com

 

Kerstkaarten van Linde Faas

Kom helemaal in de kerstsfeer: tel af tot kerst met de Kerstkaarten Countdown. Tijdens de Countdown zie je dagelijks de allerleukste kerstkaarten gemaakt door Nederlandse en Vlaamse illustratoren voorbij komen. Naar de andere Countdown blogs.

 

Decemberzegels Linda Faas

Het feest begint met een decemberzegel!

 

Decemberzegels Linda Faas

Wil jij in een keer in een ‘bad vol kerstkaarten’ duiken? Bezoek dan het Kerstkaarten Lookbook. Hier vind je alle geïllustreerde kerstkaarten uit de Kerstkaarten Countdown bij elkaar. Vaak staan ze hier al eerder dan op de Countdown. Het Lookbook wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe kaarten. Bovendien bestel je ze met één druk op de knop bij de makers! Klik hier naar het X-Mas Lookbook.

 

Decemberzegels Linda Faas

 

Blogs met eerdere decemberzegels van illustratoren

Miriam Bos 

Geertje Aalders

Lieke van der Vorst

Sanny van Loon

 

 

Decemberzegels Linda Faas

 

 

 

 

 

Ken je die Happy Makers Academy al?
Hier vind je de training, korte workshops en coachsessies, speciaal voor illustratoren en ontwerpers. Klik hier door de Academy >>
De volgende training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ start op 19 januari.
Wil jij meer informatie, of wil je weten wanneer je kunt starten? Je vindt hier alle informatie. 

 

 

 

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)
Creatief idee en samenstelling: Monique van der Vlist

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.