Podcast met Monique van der Vlist

 

Vanaf nú te beluisteren

De HappyMakers Podcast

Ken je dat? Dat je iets eigenlijk niet durft, maar dat je het tóch wil doen. En als je dan diep ademhaalt en gaat, je je ondertussen afvraagt ‘waarom?!’ en je in gedachten schreeuwt ‘dit doe ik nooit meer!’. Dat gevoel had ik vlak voor de eerste afspraak die ik had met Leonie de Jong om samen mijn podcast op te zetten. 

 

 

Leonie de Jong en ik tijdens een opname

Podcast met Monique van der Vlist

 

Maar zoals dat altijd gaat met dingen die je niet durft en toch doet: achteraf bleek het hartstikke leuk te zijn! En dus gaat ie nu écht van start: De HappyMakers podcast!

 

Gedroomd, gedurfd, gedaan:
het interview staat online!

Illustraties in dit bericht zijn van Daria Solak

 

Het verhaal achter de illustratie

In de HappyMakers podcast interview ik illustratoren over hun werk. Ik neem 10 minuten de tijd voor het verhaal over één illustratie. Heb jij, net als ik, altijd de achterliggende gedachten willen ontdekken van een illustratie? Dat ga ik vanaf januari voor jou vragen. 

 

 

Dit ben ik 

Maar ik trap af zonder illustrator: de allereerste opname is een interview met mij, zodat ook de luisteraars die mij nog niet kennen een beeld krijgen van wie er achter de microfoon zit. Ik vertel over mijn werk en natuurlijk over mijn liefde voor illustraties. Je kunt de opname hier luisteren.

 

HappyMakers Podcast
met Monique van der Vlist:

Podcast met Monique van der Vlist

 

 

Wil jij ook een podcast starten?

Journalist en podcastmaker Leonie de Jong heeft mij heel goed op weg geholpen. Ik zou haar echt benaderen als je podcast plannen hebt. Mijn aanrader dus: Leonie de Jong –  jouwpodcastmaker.nl

 

 

 

Ik vier feest, omdat de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’ vijf jaar bestaat. Vieren doe ik door in het blog terug te blikken, door toffe nieuwe workshops in de Academy (ja, die is nieuw!) aan te bieden, door te starten met een heuse Happy Makers Nieuwsbriefen met hier en daar een verrassing (zoals deze podcast). Proost, op de volgende vijf!

 

 

Happy Makers Feest illustrator én deelnemer
van de eerste training: Ingrid Wuyster

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.