Persoonlijke Buitencoaching

Jouw update met een buitencoach sessie van een halve dag

Na de training of 1 op 1 coaching kan er een moment zijn waarop je denkt: Hoe nu verder? Eigenlijk heb je weer even een frisse blik nodig en dat is wat wij jou met deze buitencoaching gaan geven. Al wandelend kijken Monique en Annemiek vanuit verschillende invalshoeken met jou mee.

Hoe nu verder?

De training of je 1 op 1 coaching is voorbij, je hoofd zit vol met nieuwe plannen. En na een tijdje is een moment waarop je denkt: Hoe nu verder? Wat nu eerst en hoe? De drive die je vlak na de training had is afgezwakt en eigenlijk heb je een oppepper nodig.

In beweging

Wij kunnen jou hierbij helpen. Je hebt alle aandacht van twee paar oren en ogen die, vanuit verschillende invalshoeken, met je mee gaan kijken en luisteren. Om letterlijk en figuurlijk weer in beweging te komen, voeren we het gesprek in de buitenlucht. Al wandelend door de duinen zwengelen we jouw creatieve ondernemende motor weer aan.

Je boekt een coachgesprek van 3 uur
bij ons, Monique en Annemiek

En waar zou je ons voor kunnen boeken? Een paar voorbeelden: je hebt teveel ideeën, je zit vast of je hebt een plan maar weet niet goed waar te beginnen. Met andere woorden, je kunt van alles op tafel gooien waar jij tegenaan loopt. Wij denken met je mee.

Hoe ziet dat eruit

Data:
In overleg

Locatie:
Kennemerduinen

Timing:
9.30 - 12.30 uur
13.30 - 16.30 uur

Aantal deelnemers:
2 mensen per dag

Samen met:
Annemiek en Monique

Monique kent jouw plannen die tijdens de training ontstaan zijn. Met haar art director blik helpt ze jouw focus weer te herpakken.

Annemiek werkt voor Happy Makers en begrijpt als geen ander het creatieve proces. Met deze extra paar ogen heb je dubbelop profijt van je tijd.

Kennismakingsprijs
€ 260,-

Voor deze coaching krijg je 20% introductie korting op de reguliere prijs van € 325,-

Ja echt, al die kennis
tijdelijk met korting!

Mét subsidie

Tip: Zet je, je PPO subsidie in dan krijg je 1/3 vergoeding: 85 euro

Woon je in Groot Amsterdam, Nijmegen of provincie Groningen,
dan krijg je dit jaar zelfs 2/3 vergoeding: € 170 retour!

Je gaat naar huis met:

Een hernieuwde focus waarbij jouw creatieve motor is opgestart. Nieuwe energie en oplossingen om verder te kunnen met je werk.

Deze 3 uur zijn helemaal voor jou. Geen mails, appjes of andere pingeltjes. Het is jij, de buitenlucht, de duinen en wij die luisteren en helpen.

Neem de sprong in het diepe, of in dit geval van een duin af, en ga ervoor!

Veel gestelde vragen

Kan ik ook met zijn 2-en een hele dag met jullie boeken?

Jazeker kan dat, we hebben een fijne prijs voor twee personen.

Waar kan ik het met jullie over hebben?

Werkelijk over alles! Misschien loop je rond met een idee en weet je niet goed hoe te beginnen of vraag je je af welke volgende stappen je kunt gaan zetten. Het maakt niet uit, wij wandelen en denken met je mee. Zelfs over een naam voor je nieuwe cavia 😉

Is dit een vervolg van de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’?

Nee, dit staat daar los van. Je kan het wel een tijdje na je training inzetten als je dat wilt.  Maar je kan dit ook prima doen als je de training niet hebt gevolgd. Het is voor iedereen die een oppepper nodig heeft.

Waarom met Monique en Annemiek samen?

Waar Monique vanuit haar art director, ervaring als coach en met een ontwerper-oog kijkt, is Annemiek bekend met het creatieve proces op zowel het gebied van kunst als in woord. Beide hebben een andere manier van dingen zien en benaderen. Ze komen altijd uit op een mix van hun beide. IJzersterk dus.

Is deze buitencoach sessie alleen voor illustratoren?

Nee, zeker niet. Deze workshop is ook geschikt voor ontwerpers.