Art director & coach: Monique van der Vlist

Happy Makers Academy

Voor illustratoren en ontwerpers

Wees proactief en laat jezelf zien! Knik jij ook vriendelijk als je dat hoort en denk je: hoe dan?! Hoe ga je de buitenwereld laten zien wat je maakt? En hoe bereik je vervolgens jouw ideale klant? De Happy Makers Academy is voor illustratoren en ontwerpers waar je on -en offline workshops en coaching kunt volgen die ingaan op deze vragen.
Zoek niet verder, hier moet je zijn.

Join the Happy Makers!

Samen sparren in de Club

HMC is een positieve plek waar de nadruk ligt op leren, sparren en groeien. Haak aan bij onderwerpen die je aanspreken of leest met een kop koffie de berichten door.

Samen leren in de Academy

HMA is een leeromgeving waarbij je aan de slag gaat met jouw bedrijf. Het aanbod van Monique van Vlist is zowel offline als online.

Connect

Het illustrator/ontwerper leven speelt zich vaak af zonder collega’s. Die vind je in de Club! Hier vind je support en inspiratie van je mede-Happy Makers collega’s.

VIP only

Dit seizoen is de Happy Makers Academy alleen toegankelijk voor deelnemers van de training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ en het 1:1-coaching traject.

Profs onder elkaar

In de Happy Makers Club is het niet alleen gezellig met ‘creatieven onder elkaar’, we helpen elkaar ook echt verder. De Academy staat vol met kennis. Kennis waar al veel vakgenoten dankbaar gebruik van maken.

Goed nieuws

Vanaf 2023 is elke illustrator en ontwerper welkom om lid te worden van de Club! Binnenkort maak ik bekend vanaf wanneer jij je kunt aansluiten.

"Wat een fijne bijkomstigheid is van de training: het is prettig om van meerdere mensen uit het vak feedback te krijgen.
Zo’n clubje mensen is goud waard."

Marlon Doomen