Werk met mij

Monique van der Vlist
Art director voor tijdschriften
& coach voor illustratoren

Monique is een zeer ervaren art director die jarenlang werkte voor verschillende interieurmagazines, zoals 101Woonideeën, Tuinieren, vtwonen en Ariadne at Home. Ze is sterk in het restylen van tijdschriften en (her)positioneren van merken en commerciële (nieuwe) productlijnen.

Meer werk voor illustratoren

Sinds 2018 geeft Monique de training: ‘Haal meer werk uit je illustraties!’. Hierin helpt zij illustratoren en ontwerpers o.a. om hun werk op een professionele en creatieve manier onder de aandacht te brengen. Met een frisse blik wordt er gekeken naar het werk en op welke manier het gepresenteerd kan worden naar klanten.

 

Online platform en leeromgeving

In 2023 ontwikkelde Monique De Happy Makers Club en Academy, een online platform én leeromgeving voor illustratoren en ontwerpers. De plek om samen te sparren, inspiratie op te doen en te leren. 

+ Happy Makers Academy

De Happy Makers Academy is een leeromgeving waar je als illustrator of ontwerper aan de slag gaat met jouw creatieve bedrijf. Het aanbod is zowel offline als online en bestaat uit verschillende workshops.

 

+ Happy Makers Club

De Happy Makers Club is een besloten, betaalde online Club waar je kennis en inspiratie vindt door middel van masterclasses, Q&A’s, interviews en vakinhoudelijke berichten. 

+ Happy Makers Blog 

Al jaren speurt zij online naar mooi, krachtig werk van illustratoren. Over haar ontdekkingen blogt zij sinds 2008 op happymakersblog.com.

Papier Atelier

Monique’s drive om illustratoren op weg te helpen naar meer opdrachten en/of onder de aandacht te brengen zie je niet alleen terug in haar coaching, maar kwam ook terug in het PapierAtelier.

Van 2014 tot 2017 werden Illustratoren door Monique samengebracht op evenementen en beurzen om live te illustreren en korte workshops te geven. Voor o.a. Flavourites Live, ShowUp, Creative Life en workshops i.s.m. Flow Magazine en Uitgeverij Snor. Hierdoor kwamen de illustratoren direct in contact met consumenten en potentiële opdrachtgevers.

Samenwerken

Kun jij de frisse blik van een art director gebruiken voor jouw magazine of andere uitgave, of ben je illustrator en wil je groei realiseren voor jouw bedrijf? Neem contact op. Monique kan niet wachten om met je aan de slag te gaan.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op via
monique@HappyMakersBlog.com
Monique van der Vlist, Haarlem

Rechtstreeks naar:

HappyMakersAcademy

HappyMakersClub

Je kunt @HappyMakersBlog volgen via:

Linkedln

Instagram

Pinterest

Facebook