BloomInspiration

Je kunt er niet omheen: het authentieke handschrift is helemaal terug. Je ziet het op handwritten cadeaulabels, op posters, kaarten, als raamdecoratie en op reclameborden. Een mooi/stoer/vrolijk/klassiek handschrift bepaalt jouw uitstraling. Inmiddels zijn er meerdere mensen die dit ambacht weer oppakken. In het PapierAtelier op showUP afgelopen februari was het neusje van zalm aanwezig.   Handwritten cadeaulabels van Jansontwerpfabriek (flower’gifttags Ompak/Jurianne Matter o.a. verkrijgbaar via twentysomethin.nl)

Handwritten gifttags Chalkboard

Handgetekende cadeaulabels van Chalkboard

 

Psssst… een nieuwtje! Afgelopen februari?! Ja, je hebt even moeten wachten op deze terugblik. Dat heeft een goede reden… De cadeaulabels die voor showUP werden gemaakt, waren zó mooi, dat ik de tijd heb genomen om te bedenken wat we daar verder mee konden doen. En nu kan ik je vertellen dat een aantal van deze labels op dit moment wordt gedrukt i.s.m. Letterpers.nl en binnenkort verkrijgbaar is!

Je kunt de cadeaulabels voor het eerst bewonderen tijdens het derde PapierAtelier, 19 april 2015, op het Seinfestijn in Haarlem. Natuurlijk laten we je de labels zo snel mogelijk ook hier op HapppyMakersBlog zien, want ik ben apetrots. Het is een fantastische samenwerking geworden tussen Letterpers, verschillende handwriters en HappyMakersBlog.

Handwritten gifttags

Van links naar rechts: handwritten cadeaulabels van Paperfuel, Marloes de Vries en Poppy-red

Tags Geertje via Yvestown

Cadeaulabels handgetekend tijdens het Papier Atelier door Geertje Aalders (foto: instagram Yvestown – flower’gifttags Ompak/Jurianne Matter o.a. verkrijgbaar via twentysomethin.nl)

 

Handwriters van het PapierAtelier Tijdens showUP kon je het werk bewonderen van Birgit (poppy-red.nl), Geertje (Geertjeaalders.nl), Janneke (Jansontwerpfabriek.nl), Karen (Karenweening.nl), Karin (Paperfuel.nl), Marloes (Marloesdevries.com) en Viktor (Chalkboard.nl). Stuk voor stuk specialist in hun vak, met elk hun eigen handschrift.

BloomInspiration

Cadeaulabels handgetekend tijdens het PapierAtelier door illustrator Karen Weening

Zo’n handgeschrift is niet alleen leuk om een cadeau mee te verfraaien. Juist voor (web)winkeliers en horeca gelegenheden kan het ook heel interessant zijn: je kunt een handwriter inhuren voor het oldskool schrijven op een schoolbord, de muren, ramen, of reclameborden. En denk ook eens aan je logo of laat een speciale tekst schrijven, waarvan je een stempel of een flyer laat maken. Zelf een handwritten cadeaulabel maken? Kijk hier voor de tutorial van Paperfuel  

 

Handwritten cadeaulabels van Jansontwerpfabriek  (flower’gifttags Ompak/Jurianne Matter o.a. verkrijgbaar via twentysomethin.nl)

BloomInspiration

Fotografie (of anders aangegeven): Suzanne Paap (bloominspiration.com)
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Mariekeantwoord
15 april 2015 om 06:12

Leuk! Misschien zie ik je op seinfestijn! Grtjs marieke

moniqueantwoord
16 april 2015 om 06:52
– Antwoord aan: Marieke

Dat zou leuk zijn Marieke, tot ziens!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.