Sfeer PapierAtelier

Happymakersblog organiseert voor de derde keer het PapierAtelier. Dit keer met drie creatieve workshops. Je vindt ons op 19 april op het Seinfestijn in Haarlem. Dus schrijf je nu alvast in voor een workshop en kom ook!

flyer seinfestijn 19 april 2015 juiste versie

Over het Seinfestijn

Het Seinfestijn is een leuk, kleinschalig festijn, waar je kunt genieten van Hééérlijk eten, je veel inspiratie voor je huis kunt vinden en waar je je te buiten kunt gaan aan kleine cadeautjes voor jezelf of voor wie je liefhebt.

Seinfestijn sfeercollage

Naast Happymakersblog vind je er tal van andere leuke deelnemers. Je loopt er bijvoorbeeld illustratoren Margot Slingerland, Vera Bertens (Franje Design), Anne van La Farmede Groene Zusjes en de dames van House of Dots tegen het lijf. Maar er zijn er nog veel meer. De hele lijst met standhouders vind je op seinfestijn.nl.

 

Doe mee aan de workshops

Bij het PapierAtelier van Happymakersblog kun je aan diverse workshops meedoen. De workshops worden gegeven door drie bijzondere dames: Geertje Aalders, Karen Weening en Birgit van PoppyRed Ontwerpstudio. Let op: om mee te kunnen doen moet je je wel inschrijven voor de workshops. Wees er snel bij, want vol is echt vol.

Seinfestijn Workshoppers

HET PAPIERATELIER-PROGRAMMA

12.30 – 13.45 uur | Workshop: introductie handlettering | Extra tweede workshop!

Door: grafisch ontwerper Birgit van PoppyRed Ontwerpstudio

 

 14.00 – 15.15 uur | Workshop: Silhouetportret snijden | LET OP :  Aangepaste aanvangstijd!

Door: papercut specialist Geertje Aalders

 

 14.00 – 15.15 uur | Workshop: lente-slingers maken

Door: illustrator Karen Weening

 

15.30 – 16.45 uur | Workshop: introductie handlettering

Door: grafisch ontwerper Birgit van PoppyRed Ontwerpstudio

 

 

Workshop Karen Weening Lenteslinger

Wat doe je tijdens de workshop?

Lente-slinger maken met Karen Weening

De naam zegt het al: tijdens de workshop haal je de lente in huis met een mooie zelfgemaakte slinger. Je gaat aan de slag om met papier, schaar, tape en lijm een slinger te maken. Kies naar eigen smaak wat je wilt maken: uitbundige kwastjes, een grappige tekst of verschillende figuren; alles kan aan je slinger. (14.00 – 15.15 uur)

Workshop Geertje Aalders Silhouetportret knippen

12.30 – 13.45 uur | Silhouetportret snijden met Geertje Aalders

Kom langs voor een mini-speed-introductie in de papierknipkunst. Je gaat direct aan de slag en leert in korte tijd de ‘basis kneepjes’ van het vak. Misschien schuilt er ook een Geertje in jou. (12.30 – 13.45 uur)

Workshop Poppyred Handwriting2

15.30 – 16.45 uur | Introductie handlettering met Birgit van Poppy-red

Handlettering is helemaal hot. Tijdens deze mini-workshop ga je aan de slag met tips van Birgit. Benieuwd naar haar werk? Kijk dan eens naar haar videoblog ’52 weeks of handlettering’ waar ze elke week een filmpje op plaatst.  (15.30 – 16.45 uur)

 

Wow Kaarten

Ansichtkaart versieren met Anne en Ellen van Wowgoods

Doorlopend kunnen je kinderen hun eigen ansichtkaart versieren. Anne en Ellen zijn eigenaar van Wowgoods, een stationery label met de WOW!-factor. Producten waar je helemaal vrolijk van wordt. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op de website onder wowgoods en laat je verrassen.

 

 

P R A K T I S C H E   I N F O R M A T I E :

Wanneer: zondag 19 april 2015, van 12.00 tot 18.00 uur.

Waar: Seinwezen aan de Kinderhuissingel 1 in Haarlem.

Aanmelden: via Monique@happymakersblog.com o.v.v. je workshopkeuze en contactgegevens.

Bijdrage: Toegang tot het Seinfestijn is gratis. Meedoen aan een van de workshops kost € 10 per persoon; bij voorinschrijving € 8,50 per persoon.

Voorinschrijving: mogelijk tot en met zaterdag 18 april 2015. Je krijgt bij voorinschrijving de korting én een mooie goodiebag*) cadeau (zolang de voorraad strekt).

Aanrader: Ter plaatse aanschuiven is mogelijk maar liefst weten we vooraf of je mee wilt doen. Vooral ook om teleurstelling te voorkomen.

 

*)   G O O D I E B A G :

Deelnemers aan de goodiebag zijn o.a. Wowgoods, Flow MagazineHouse of Dots (met een speciale kortingscode van € 25 voor workshopdeelnemers),Letterpers, Oh so Pretty Party, Karen Weening, Whisperingpaper, the Machinery i.s.m. Kim Welling, Elle Aime, Galerie Lucie, Elske LeenstraRuth Hengeveld, NinastoriesBloominspiration en Petite Louise (met een speciale kortingscode van 15%) 

 

Tekst: Monique Butter (www.tekstbureaumo.nl)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Letterpers in de VT wonen « Letterpers.nlantwoord
16 augustus 2015 om 18:18

[…] de winkel verkrijgbaar: – Haarlem, 19 april, Het PapierAtelier tijdens Het Seinfestijn  – Amersfoort: Letterpers, Oude Prodentfabriek – Oud Fabriekstraat 20, […]

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.