Hemels HappyMakersBlog4

Dat je Happymakersblog 19 april op het Seinfestijn kunt vinden, vertelde ik al eerder. Dat je daar nog veel meer leuks kunt vinden, ook. Zo kom je er bijvoorbeeld Alexandra en Ria tegen, twee food-fans die net een geweldig leuk kookboek hebben uitgebracht: Hemels! En dat kun je op het Seinfestijn met korting kopen.

Hemels HappyMakersBlog

Aan tafel!

In Hemels! vind je 50 recepten die van elke maaltijd een feestje maken, zonder dat je daarvoor uren in de keuken hoeft te staan. Elk recept heeft de grote van een voorgerecht. Voor een complete maaltijd combineer je verschillende gerechtjes et voilà: ineens waan je je (en je tafelgenoten met jou) een keukenprinses.

Hemels HappyMakersBlog 3

Zo maak je een feestje

Naast de hemelse gerechten, staan er ook recepten in voor drankjes én je vindt er een aantal stylingtips om van je eettafel net iets feestelijks te maken. Kortom, een must have!

Hemels HappyMakersBlog IJS

Hier koop je Hemels!

Hemels kun je voor € 19,95 bestellen via hemelskookboek.nl en is te koop bij verschillende winkels verspreid door Nederland. Op de site vind je waar precies. Aanstaande zondag, 19 april, is het kookboek met korting te koop op het Seinfestijn. Je betaalt dan slechts € 15.

Hemels kookboek

Over de makers

Ria Geraets-Heijen (Morethanmayo) kreeg de liefde voor food met de paplepel ingegeven. Nu ontwerpt ze creatieve foodcommunicatie en -illustraties en blogt ze over haar inspiratie op gebied van eten, drinken en gastvrijheid.

Alexandra Schijf (alexstyling) is lifestyle- en food- styliste en bedenkt foodconcepten. Daarnaast blogt ze op ServeWithCream over koffietentjes en lunchrooms, zoet eten en chocolade en allerlei andere zaken waarop haar oog valt.

 

Het Seinfestijn

Het Seinfestijn is een leuk, kleinschalig festijn, waar je kunt genieten van Hééérlijk eten, je veel inspiratie voor je huis kunt vinden en waar je je te buiten kunt gaan aan kleine cadeautjes voor jezelf of voor wie je liefhebt. Naast Happymakersblog vind je er tal van andere leuke deelnemers.

Wanneer: zondag 19 april 2015, van 12.00 tot 18.00 uur

Waar: Seinwezen aan de Kinderhuissingel 1 in Haarlem

 

Fotografie : Simone van den Berg en Bas Adriaans
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.