paper-stories-01

Zoals ik woensdag al aankondigde is het Papier Atelier aanstaande zondag en maandag aanwezig op de vakbeurs showUP. Deze editie van het Papier Atelier is tot stand gekomen met een team van specialisten in vormgeving en fotografie voor je (web)winkel. Ik wil ze graag aan je voorstellen. #papieratelier #showUP #showUP_event (foto: Paperstories)

Karen Weening illustraties

Karen Weening – Specialisme: Illustratie – Online: karenweening.nl

In het kort: ‘Ik kan winkels aan beelden (illustraties!) helpen. Een goed idee? Een nieuwe actie? Een mooi verhaal? Een eigen tijdschrift? Ik maak er graag beelden bij! Zo’n illustratie kan vanalles zijn: aansprekende plaatjes op de website, een raamtekening, een poster voor in de winkel of een mooie flyer. Mijn tekenstijl is herkenbaar en vrolijk: persoonlijke illustraties die op een originele manier de boodschap van de winkelier kunnen overbrengen.’

Design Huisstijl gifttags BL_ij

Bibi de Lang – Specialisme: grafisch ontwerp – Online: BL-ij.nl

In het kort: ‘Bij mij kun je terecht voor op maat gemaakt verpakkingsmateriaal, cadeaukaartjes, stickers, flyers, tasjes, tot gehele huisstijl. Alles wat jou winkel nodig heeft voor een blije klant.’ (fotografie ^ BloomInspiration.com)

BL-ij recycleSticker

Monique Butter – Specialisme: tekst – Online: tekstbureaumo.nl

‘Ik ben een gedreven tekstschrijver en eindredacteur met een berg ervaring. Heb je een goede tekst nodig voor je blog, je website of je (online) tijdschrift? Ik schrijf hem graag en helemaal in jouw stijl. Heb je al een tekst, maar wil je dat er eens met een frisse, kritische blik naar wordt gekeken voordat je hem aan het grote publiek laat zien: dan ben je bij mij aan het goede adres.’

 

Papier Atelier crew 1

Boven: Heleen & Judith, Suzanne en Karen – Onder: Bibi, Nina, Monique van der Vlist en Monique Butter

PapierAtelier crew 2

Suzanne Paap – Specialisme: fotogafie – Online: BloomInspiration.com

In het kort: ‘BloomInspiration.com is een inspiratie blog over interieur, lifestyle, designers, places en fotografie, met beeldmateriaal van mij. Je kunt hier ook terecht voor fotoproducties (Photography + For Sale). BloomInspiration werkt in opdracht, op het gebied van sfeer- en productfotografie voor (web) winkels, leveranciers, importeurs en merken. Ik denk graag mee bij het creëren van passend beeldmateriaal bij jouw product of dienst.’ (fotografie : BloomInspiration.com)

BloomInspiration_fotografie

 

Nina Voordes – Specialisme: grafisch ontwerp – Online: Paperstories.nl

In het kort: ‘Ik kan op verschillende gebieden iets betekenen voor (web)winkels. Ik maak verpakkingsmaterialen en stationery (kaarten, labels, stickers, tasjes, vloeipapier) door sfeer- of productfoto’s te maken en te combineren met de huisstijl van jouw webshop. En ook voor advies over de vormgeving van die webshop kun je bij mij terecht. Daarnaast geef ik tips over productfotografie: hoe kan je je producten mooi weergeven op je site en daar eenheid mee creëren. Nog makkelijker: in mijn eigen webshop verkoop ik allerlei mooie materialen om je spullen in te verpakken.’ (fotografie ^ BloomInspiration.com)

Design Huisstijl gifttags Paperstories

Monique van der Vlist – Specialisme: (online) artdirection & creatief concept
Online: HappyMakersBlog.com

In het kort: ‘Ik kan advies geven over de uitstraling van je merk en/of (web)winkel (off én online!). Als artdirector ben ik gewend gedachten/gevoel te kunnen vertalen naar een creatief en commercieel concept. Doordat ik zelf ben opgegroeid in een winkel begrijp ik heel goed dat alleen mooi niet altijd verkoopt. Juist de combinatie tussen commercie en creatief vind ik een spannende uitdaging.

Je kunt bij mij ook terecht voor blog/social media-advies en -opdrachten. Maar ook voor allerlei andere (té!) gekke ideeën als een PapierAtelier, ben ik te boeken, you name it. Wat nodig is om jouw idee op een creatieve manier bij een groter publiek te brengen.’

 

Hanke Arkenbout-44

Judith en Heleen – Specialisme: stationery & partygoodies ontwerp – Online: OhSoPrettyParty.com

In het kort: ‘Naast dat wij onderdelen als confetti, tags en ribbons leveren om het pakketje net wat feestelijker te maken, bieden we ook een total package deal! Hierbij ontwikkelen en ontwerpen we een concept om de verpakkingen helemaal aan te laten sluiten bij de shop. Zodat het al een Oh So Pretty Party is om de aankoop uit te pakken!’ (foto’s : Hanke Arkenbout)

Hanke Arkenbout-5

 

showUP praktisch

Waar: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen.

Wanneer: 1 en 2 februari 2015

Open: zo: 10-18 uur, ma 9.30-18 uur

 

 

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

 

P R A K T I S C H E   I N F O R M A T I E  Het PapierAtelier – sponsors : kadodesign.nl en pipoos.com// met dank aan : o.a. BL-ij.nl, Dreamkey.nl, Gerard Smit Haarlem, Ompak.nl, Paperstories.nl,Printjelint.nl & Wowhow.nl (decoratie inpakmateriaal) – Monique Butter (tekstbureaumo.nl) – BloomInspiration.com (fotografie) // inpakideeën zijn verzorgd door : BL-ij.nl, BloomInspiration.com (fotografie), Karenweening.nl (illustratie), OhSoPrettyParty.com & Paperstories.nl // demonstraties tijdens het papieratelier : Geertjeaalders.nl, Karenweening.nl & Paperfuel.nl // handwritten gifttags : Chalkboard.nlJansontwerpfabriek, Marloesdevries.com, Paperfuel.nl & Poppy-red.nl // creatief concept en organisatie : Monique van der Vlist (HappyMakersBlog.com)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Papier Atelier op ShowUp 1antwoord
18 februari 2015 om 11:48

[…] op Flavourites Live. Het Papier Atelier was toen de startshot voor het nieuwe platform van Monique: Happy Makers Blog. Ik was er ook een dag aanwezig en hielp mensen om van hun aankopen mooi ingepakte cadeautjes te […]

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.