Mijn adresboek
voor de training
Happy workspots in Haarlem

Ik vertelde je al eerder over de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’. Ik geniet niet alleen van de energie die er ontstaat tijdens de trainingen, ik geniet ook van de locaties die we gebruiken. Ik doe mijn best keer op keer een verrassende locatie te vinden.

 

In het blog ‘Weg van je eigen werkplek’ vertelde ik je al over de locaties voor de groepssessies in Haarlem. Maar ook de 1 op 1 afspraken vinden altijd plaats op een inspirerende plek. Zo worden onze afspraken verwenmomentjes. Precies: de kers op de ‘trainingtaart’. In dit blog laat ik je een paar pareltjes zien. Kun je ook goed gebruiken voor je eigen (werk)afspraken!

Boven: Café Martinus 

De kracht van de training is de afwisseling tussen de groepsdagen en de individuele sessies. Tijdens de groepsdagen worden ervaringen uitgewisseld, wordt er gespard en gezamenlijk gewerkt aan de vraagstukken die die dag aan bod komen. Heel dynamische dagen. Tijdens de 1 op 1 sessies bespreken we samen waar je tegenaan loopt, waar je winst kunt halen, jouw eigen, unieke plan. Aandacht op maat dus.

Ik heb inmiddels een aardig adresboek met fijne plekken en een telefoon vol foto’s van locaties. Wil je wel eens aan een andere tafel werken dan je eigen werktafel? De komende tijd laat ik je de leukste workspots zien. Ik begin met flexwerken in Haarlem.

Boven: de Dakkas. Afspreken hoog bovenop een parkeergarage met
uitzicht over de Haarlemse binnenstad – Onder: Frisk aan het Spaarne

De training
Haal Meer Werk uit je Illustraties is een

persoonlijke training speciaal voor illustratoren
die toe zijn aan een verandering.
Ik help hen hun bedrijf duidelijk neer te zetten.

Boven: Hof 20, Begijnhof 20 

Een van de geheimen van Haarlem is Hof 20. Verstopt in een straatje achter de Grote Markt, net uit de drukte van de eetcafés en winkels. In het oude pandje worden voornamelijk yogalessen en meditatiesessies gegeven. Ik ben een van de geluksvogels die de locatie -met privé terras- voor de trainingsdagen mag gebruiken. 

 

Boven: De Volkslust, afspreken langs de Nieuwe Gracht 


Ik kan het niet laten Café Martinus met je te delen. Een van mijn favoriete locaties maar helaas gesloten.
Een prima alternatief is By Lima (zelfde eigenaar).

 

Op gevoel

Ik vertrouw meer en meer op mijn intuïtie. Die inuïtie zei me dat ik zelf ook op de trein moest stappen als ik deze training eenmaal zou gaan geven. Niet alleen omdat dat fijn is voor de kandidaten, het is ook belangrijk voor mijzelf.

Ik werk fulltime vanaf mijn werkplek thuis. Een eigen, fijne plek op zolder. Ik geniet daar echt van, maar als ik eenmaal thuis aan het werk ben, gaat de motor aan en blijf ik gekluisterd aan mijn eigen bureau. Ook al lijkt het misschien anders, ik werk dan nauwelijks buiten de deur. In mijn eentje ga ik niet vaak flexwerken in Haarlem. Sterker nog: ik moet mijzelf echt aansporen om los te komen van mijn werkplek. Beweging en buitenlucht kan ik echter goed gebruiken. Zo is het idee ontstaan om voor de individuele sessies zelf op de trein te stappen.

Westhoff voor werkafspraken direct naast station Haarlem CS

 

De eerstvolgende training start op vrijdag 14 februari

Ben je niet alleen nieuwsgierig naar de locaties,
maar zou je ook meer willen weten over de training?
Laat het me weten!

Dan mail ik je informatie en kunnen we bellen voor een vrijblijvend gesprek
waarin we bespreken wat jouw wensen zijn en of deze training bij je zou passen.
Mail naar monique@happymakersblog.com

 

Frisk aan het Spaarne. Je zag ons eerder (blog) bij Frisk borrelen want 1 jaar training moest gevierd 

 

Binnenkort op dit blog

De deelnemers van de trainingen komen uit verschillende delen van het land.
Van Roermond, Middelburg, Leeuwarden, Groningen en Breda tot Winterswijk
maar ook dichterbij uit Amsterdam en Haarlem.
Zo kom ik nog eens ergens! De leukste werkplekken uit het land vind je de komende tijd op dit blog.

 

De leukste adresjes voor
flexwerken in Haarlem

Én zeer geschikt voor
gezellige vrienden dates

Bar Wolkers
Gedempte Oudegracht 139
Haarlem

Blender
Kleine Houtstraat 138
Haarlem

By Lima
Zijlstraat 65
Haarlem

De Dakkas
Parkeergarage de Kamp
Haarlem

Frisk aan het Spaarne
Max Euweplein 1
Haarlem

Mica Coffee Bar
Kleine Houtstraat 103
Haarlem

Native
Breestraat 23
Haarlem

Westhof
Kruisweg 22
Haarlem

Tijn Akersloot
Boulevard Zuid
Zandvoort

Terugkijken per training kan via de highlights
van mijn instagram @happymakersblog 

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.