Super feestje, wat was het gezellig!

Afgelopen donderdag proostte ik met met bijna alle deelnemers, illustratoren en ontwerpers, op 1 jaar training ‘Haal meer werk uit je illustraties’. Ik kan nog nauwelijks geloven dat ik de training al een jaar geef, dat ik al 4 groepen vol leuke deelnemers mocht begeleiden naar meer succes en dat het zo onvoorstelbaar leuk was om te doen! Op naar het volgende jaar, want het is zo’n feest om deze training te geven dat ik er geen genoeg van kan krijgen. O, en die rode wangen op de foto… die kwamen doordat ik bloosde van al jullie lieve woorden. Dat had verder niets met bubbels te maken. 😉 Kijken jullie gezellig mee? Locatie: Frisk aan het Spaarne, Haarlem

Eerste groep van de training v.l.n.r. Ingrid (Teken-ing), Lotte Dirks, Caroline Cracco, Ruth Hengeveld, Milou Curvers (Mevrouw Knot) en ik (Monique van der Vlist).

De groep die startte op 30 november 2018 v.l.n.r. Nienke Vletter, Hanneke Supply, Nynke Boelens (Designwonderlab), Erika Harberts (Mikodesign), Hélène Peters (Tekenschool aan de Rotte) en ik. Op de foto mist Machteld Hardick.

Alle deelnemers van de training verdienen natuurlijk deze prachtige oorkonde. Vandaag uitgereikt en een ontwerp van illustrator Ingrid Wuyster (Teken-ing).

De derde trainingsgroep v.l.n.r. Claudi Kessels, Aniek Bartels, Anne Kuiper (Goudenlijntjes) en Megan McNulty. Niet op de foto: Marlon Doomen en Rianne van der Kamp (Kleine dingen). 

Vierde groep van de training: Jamilla Beukema (Mila Made), Minou de Haan (Paper Paints), Emmy Maessen (Mi-ontwerp), Ilse Mulder en Sandra Sier (Hejsan!). Gitta Pardoel mist op de foto.

Verwennerij door Frisk aan het Spaarne

Ook jouw volgende stap?
Haal meer werk uit je illustraties

Zo begon het een jaar geleden: met een krachtige opdracht. ‘Haal meer werk uit je illustraties’, werd een persoonlijke offline training van ± 12 weken voor illustratoren, papier-ontwerpers, handwriters en illustratief ontwerpers, waarin zij leren hun werk op een professionele & creatieve manier onder de aandacht te brengen. Doe je mee, dan ontwikkel je een duidelijke visie over jouw werkdoelen. Hoe presenteer jij je werk en zorg je ervoor dat potentiële opdrachtgevers je naam niet meer vergeten? Tijdens de training krijg je de tools om jouw eigen promotie sterk neer te zetten. Door jezelf duidelijk in de markt te zetten, haal jij meer werk uit je illustraties.

Dank voor de foto’s aan: Ilse Mulder, Hanneke Supply en Milou Curvers (Mevrouw Knot)


En ja, voor de oplettende kijker. Aan het einde van de tafel zit Linda Steenwijk van Studio Kuukeluus. Linda volgt de lopende training samen met: Geeske van Voorthuijsen, Martijn Boot, Fabienne de Hoop, Michelle de Gruijl, Marloes Bijlsma (do it yourselves) en Mijke Coebergh.

 

Wie nog wilde mee eten na de borrel schoof gezellig aan. Wat een gezellige middag. Zo blij dit moment echt gevierd te hebben met elkaar. Drie dagen later ben ik nog steeds aan het nagenieten. Dank allemaal. Fantastisch dat jullie naar Haarlem zijn gekomen. Monique X

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.