Ontdek wie je echt bent als illustrator
en hoe opdrachtgevers jou zien.

Dat is nog niet makkelijk.
Met deze training gaat je dát lukken.

Na deze training heb je al jouw werkdoelen helder! 

Ben jij illustrator? *
Dan is mijn nieuwe training vast iets voor jou:
Haal meer werk uit je illustraties!  

Met deze training ontwikkel je een duidelijke visie over jouw werkdoelen. Hoe presenteer jij je werk en zorg je dat potentiële opdrachtgevers je naam niet meer gaan vergeten? Ik reik je de tools aan om jouw eigen promotie sterk neer te zetten. Door jezelf duidelijk in de markt te zetten haal je meer werk uit je illustraties.

Het resultaat na deze training zal heel praktisch zijn: een constructief plan voor de toekomst. Om tot dat resultaat te komen gaan we eerst samen de ‘diepte’ in. Tijd voor reflectie. Helderheid krijgen over waar jij nu staat als illustrator. Is dit wat je wilt, of zijn er dingen die je graag anders ziet? Door met elkaar in ‘helikoptermodus’ te kijken en te vertrouwen op je intuïtie, krijg je een verrassend helder beeld.

Ik zie té veel creatief talent stoeien.
Met deze training creëer je meer werkkansen.
Die kansen gaan we pakken én vooral ook benutten!

Training van Monique van der Vlist,
art director voor magazines en illustratoren.

De training is door mij ontwikkeld speciaal voor jou als illustrator*, zodat jij je werk op een professionele, creatieve manier onder de aandacht kunt brengen. Ik zorg ervoor dat je niet naar huis gaat met een vluchtige oplossing, maar met een constructief plan voor de toekomst.

Doordat ik al jarenlang art director ben,
weet ik als geen ander hoe een potentiële
klant naar jouw illustratiewerk kijkt.

Trainingsinformatie

Voor wie zijn de trainingen?

Voor alle illustratoren, papier-ontwerpers, handwriters en illustratief ontwerpers die hun werk op een professionele, creatieve manier onder de aandacht willen brengen.

Focus

Met deze training ontwikkel je een duidelijke visie over jouw werkdoelen. Ik reik je de tools aan om jouw eigen promotie sterk neer te zetten. Door jezelf duidelijk in de markt te zetten haal je meer werk uit je illustraties.

Resultaat

Jij krijgt duidelijk waar je naartoe wilt met je werk, maar ook met welke stappen je dat gaat bereiken.

Locatie

De groepsdagen worden gegeven op een locatie in Haarlem. Tussenliggende afspraken spreken we samen af op centrale locatie.

Waarom deze training?

Ik ben Monique van der Vlist, art director voor magazines en illustratoren. Ik zie té veel creatief talent stoeien en wil jou helpen. Met de promotie tools uit de training creëer je meer werkkansen. Die kansen gaan we samen pakken én vooral ook benutten!

De training is door mij ontwikkeld speciaal voor jou als illustrator*, zodat jij je werk op een professionele, creatieve manier onder de aandacht kunt brengen. Ik zorg ervoor dat je niet naar huis gaat met een vluchtige oplossing, maar met een constructief plan voor de toekomst.

Na de training heb jij duidelijk waar je naartoe wilt met je werk, maar ook met welke stappen je dat gaat bereiken.

Doordat ik al jarenlang art director ben, weet ik als geen ander hoe een potentiële klant naar jouw illustratiewerk kijkt.

Tijdsduur

Het trainingingstraject is verdeeld over ± 12 weken.
Data

Volgende trainingsgroep start op: vrijdag 18 september 2020 en loopt t.m. donderdag 10 december.

Prijs op aanvraag

Heb je interesse voor deze training? Vraag de prijs en andere informatie aan via: monique@happymakersblog.com.

Wat gaat de training je brengen?
Jóuw eigen creatieve business- en promotieplan!

Focus: wat wil je nu écht?!

De training begint met focus: doelen stellen.
Wat bereik je op korte termijn maar vooral ook waar sta je over vijf jaar?

Na de training heb jij duidelijk waar je naartoe wilt met je werk, maar ook met welke stappen je dat gaat bereiken.

De training heb ik praktisch opgezetje wordt direct aangespoord tot actie.

Positioneer jezelf

Waar sta jij voor? Zodra je dat weet, ken je jouw verhaal. Geef die boodschap vorm! Als geen ander kan ik je daarbij helpen. Hoe kun je jouw boodschap te vertellen en (vooral) laten zien? We bepalen wie jouw doelgroep is en brengen de markt in kaart.

Positioneren is voor veel creatieven lastig. Herkenbaar? Klopt het beeld dat anderen van jouw werk hebben? Laat je zien hoe jij het liefst werkt? 

Heb jij je focus en je doel helder? Dan kun je een gericht plan maken, een praktische to do-lijst. In de training leer je hoe je jouw unieke personal branding neer kunt zetten. Welke looks kun je daarbij gebruiken? Welke social media zet je in en hoe, om zo jouw ideale doelgroep te bereiken.

Zorg dat je zichtbaar wordt

Realiseer je illustratie droom. Vertel de buitenwereld vol overtuigingskracht over jouw nieuw gekozen pad. Natuurlijk op een manier die bij je past! Een manier die ervoor zorgt dat mensen je werk gaan herkennen. 

Laat jezelf én jouw illustraties vol lef en trots zien
Ik help je daar graag bij met deze training

Translate »