Dank je wel
Dit zijn míjn Happy Makers!

Wanneer ik vertel over de training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’, heb ik het graag over al die leuke deelnemers en de mooie stappen die ze maken. Maar achter de schermen zijn de afgelopen vijf jaar nog veel meer mensen actief geweest. Niet alleen voor de training, maar ook voor het Blog, de Happy Makers Club en de Academy.  Tijd om deze kanjers eens in het zonnetje te zetten. Want geloof me: zonder hen had ik het niet voor elkaar gekregen. Ik kan het niet alleen, maar ik wil het ook vooral niet allemaal alleen doen! Illustratie: Kaja Kajfež 

 

Illustratie: Sarah Abbot, Watersounds 

 

Vanaf dag 1
Teksten van Monique Butter

Mijn tekst steun- en toeverlaat vanaf dag 1. We leerden elkaar in 2007 kennen bij 101 Woonideeën waar we niet alleen samenwerkten aan het tijdschrift, maar aan het eind van het jaar een speciale missie hadden: de Kerstkaarten Countdown. Sinds de start van happymakersblog schrijft Monique voor mij. Als ik druk was met bijvoorbeeld het eerste Papier Atelier, was zij mijn redding en konden de blogs gewoon door gaan. En dat doet ze nog steeds! Monique, zonder jouw rake woorden, geen happy makers. Ik kijk nu al uit naar jouw originele, verrassende kerstwoorden voor dit jaar.

 

Website Monique: tekstbureaumo.nl

 


Bloemen voor jullie Happy Makers – illustratie: Maria Ines Gul

 

Online tips
Van Moniek Dollekens

Sinds een jaar heeft de training ook een online gedeelte. Moniek hielp mij o.a. met de regie en het opzetten daarvan. Ik ben heel blij met haar praktische tips, heldere blik en overzicht!

 

Website: mooshelpt.nl

 


 

 

Samen ben je sterker.
Daarom ben ik ongelooflijk blij met mijn Happymakers Team!

Handwriting: worthwhilepaper.com

 

 


 

De allerleukste trainingslocatie
De galerie van Alexa en Annette

Ik was voor de training op zoek naar een plek in de duinen voor de startdag en ik wist zeker dat ik de tweede dag juist in de binnenstad van Haarlem wilde afspreken. Dat bleek niet zo eenvoudig. Ik fietste steeds langs een mooie ruimte bij het wegbrengen – toen nog – van onze zoon Cas naar waterscouting. Het was toen nog geen herkenbare huurlocatie, maar ik trok de stoute schoenen aan en zocht contact. Het bleek een bed & breakfast (aanrader!) plus galerie. 

Het klikt met eigenaressen Alexa en Annette en zij vonden mijn initiatief wel passen bij wat ze met hun ruimte voor ogen hadden. Met andere woorden: ik mocht de ruimte huren! Dit is de locatie waar ik altijd op kan rekenen. Zelfs in corona tijd vonden we altijd wel een oplossing. 

En oh wat verwennen Alexa en Annette ons iedere keer weer met heerlijke lunches en al  hun gastvrijheid. Ik kijk er elke training opnieuw naar uit hier een dag door te brengen. Want het is heerlijk werken aan de Spaarnwoudestraat in Haarlem!  

 

Website Galerie SPW59: kenaushome.nl

 

 


 

Mooie woorden tijdens de training en voor de Happy Makers Club
Van Annemiek van Duin

Annemiek kwam via haar coachtraject invliegen en ging niet meer weg…

Zij wist niet wat ze moest kiezen: haar mooie woorden, gedachten of toch het illustreren? De beste keuze voor haar was kiezen voor allebei. En wat bleek een perfecte match voor de training: schrijven en illustratie. Ook wij samen bleken een match met plezier. Jouw meedenken en mooie vertalingen zijn goud waard. Je ogen twinkelen als ik zeg:  ‘ander woord…’.

Annemiek schrijft ook mooie gedichten. Op instagram vind je haar woorden instagram.com/annemiekvanduin

 

Website: annemiekvanduin.nl

 


 

De energie en het enthousiasme
Van alle deelnemers

Geen training en coaching zonder deelnemers. Dank je wel voor jullie vertrouwen, ook wanneer we voor uitdagingen stonden. Voor mij is niets mooier dan ieder van jullie (op jullie eigen manier) te zien groeien.

En nu: Op naar de volgende jaren waarin niet alleen de training maar ook jij mag blijven groeien! Laten we elkaar treffen in de Club, hier op het blog of via de Academy. In real life of online.

 

Dank jullie wel alle Happy Makers!

 

 


 

Ingrid, 5 jaar geleden, met de allereerste oorkonde

 

De oorkondes
Van illustrator Ingrid Wuyster

Ingrid was een van de deelnemers uit de eerste trainingsgroep.
Zij illustreerde de trainings oorkonde en ander moois voor de training én de banners voor dit 5 jarig jubileum! 

 

Website: Ingrid Wuyster

 

 

 

Kun je geen genoeg krijgen van Happy Makers Feest?
Kijk dan ook eens hier:

Mijn training is jarig

De Happy Makers Academy is open

De allereerste deelnemers

5 vragen aan Monique

Terugkijken met oud deelnemers

 

 

Vieren wat er te vieren valt:
binnenkort lees je weer een feestelijk blog!

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)
Creatief idee en samenstelling: Monique van der Vlist

 

 

De volgende training ‘Haal meer werk uit je illustraties’ start op vrijdag 19 januari 2024.
In de Happy Makers Academy vind je ook verschillende workshops en coachsessies.
Er zit vast iets voor je bij! Happymakersblog.com/academy

 

 

Illustratie: Crissie Rodda

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.