Terugkijken met oud-deelnemers Sandra Sier

 Terugkijken met oud-deelnemers

Na die eerste groep illustratoren, volgden er de afgelopen 5 jaren veel andere trainingsgroepen en elke keer opnieuw vind ik het een feestje. Maar veel belangrijker is hoe de oud-deelnemers het vonden. Het is zo bijzonder om te lezen dat ze er allemaal net iets anders uithalen. Foto: Sandra Sier

 

5 jaar: Haal meer werk uit je illustraties

 

 

Sandra Sier:

“Het advies dat me is bijgebleven is: Vertrouw op jouw eigen unieke stijl en persoonlijkheid. Iedere maker is uniek en zijn/haar werk ook. Het gaat erom dat je vanuit jouw authenticiteit creëert en communiceert en dan zullen de juiste opdrachtgevers bij jou terechtkomen.”

www.hejsan.nl / @hejsan.nl

 

Meer focus, de meerwaarde zien van hun eigen werk, een unieke stijl ontdekken, het zijn maar een paar kreten die naar boven kwamen toen ik de oud-deelnemers van de training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ vroeg wat voor hen waardevol is geweest. Het is zo bijzonder om te lezen dat ze er allemaal net iets anders uithalen.

 


Terugkijken met oud-deelnemers Annouk Goselink

 

Annouk Goselink

“Wat me vooral is bijgebleven van de training is dat ik het erg fijn vond om met Monique naar focus te zoeken: wat is je droom? Waar wil je naartoe? En hoe gaan we er  samen (met de nadruk op samen) voor zorgen dat je daar klaar voor bent?

www.annoukgoselink.com / @annoukdraws

 

 

Elke trainingsgroep vind ik opnieuw een feestje.
Maar veel belangrijker is hoe de oud-deelnemers het vonden.

 


Terugkijken met oud-deelnemers Cecile Reijnders

 

Cecile Reijnders

“Een goede tip die ik heb onthouden bij het kiezen van illustraties voor mijn website is, dat elke illustratie duidelijk weergeeft waarvoor een opdrachtgever mij kan inzetten, dat mijn skillsset duidelijk naar voren komt en dat zichtbaar wordt hoe ik mij onderscheid t.o.v. andere illustratoren.”

www.cecilereijnders.nl / @cecile_reijnders

 


 

Terugkijken met oud-deelnemers Annedien Hoogenboom

 

Annedien Hoogenboom

“Deze training hielp mij om een duidelijke focus te ontwikkelen. Ook werd ik mij bewust van mijn unieke meerwaarde als illustrator en leerde ik hoe ik dat kan inzetten bij de acquisitie. Resultaat sinds de training? Groei in zelfvertrouwen en een toename van opdrachten en verkooppunten!”

www.annedien-illustreert.nl / @annedien.illustreert

 

 


Terugkijken met oud-deelnemers Katinka Feijs

 

Katinka Feijs

“Ik wilde mij verder specialiseren als illustrator voor duurzame bedrijven die een positieve impact willen maken. Monique heeft me waardevolle inzichten gegeven over hoe ik mezelf effectiever naar buiten kan presenteren, zodat de juiste klanten mij kunnen vinden. Haar praktische kennis uit het veld heeft me geholpen om mijn werk naar een hoger niveau te tillen!”

www.katinkafeijs.com / @katinkafeijs / Foto: Chloë Alyshea

 

 


Terugkijken met oud-deelnemers Geeske van Voorthuijsen

 

Geeske van Voorthuijsen

“Het was echt heel verhelderend om over mijn werk te kunnen sparren, zowel met Monique als met de mede-cursisten. Zo werd het steeds duidelijker wat de ‘boodschap’ van mijn werk is – iets wat heel erg heeft geholpen met opdrachten vinden.”

www.geeske-illustrations.nl / @geeske_illustrations / @hearing_hard

 

 

 


Terugkijken met oud-deelnemers Roos Stelloo

 

Roos Stelloo

“Het spiegelen en bespreken van elkaars werk bleek heel waardevol te zijn. Dit gaf heel goed inzicht in wat bij mij past qua opdrachten en doelgroep, wat ik maak en wat mijn stijl is. Sindsdien draag ik dat ook veel meer uit naar buiten, online, maar ook in gesprekken, en dat werkt. Mensen komen speciaal naar mij, omdat mijn werk hen aanspreekt. Daardoor krijg ik steeds meer opdrachten waar ik blij van word!”

www.roosstelloo.nl / @roosstelloo / @leukerontwerp

 

 

 

 

De training ‘Haal meer werk uit je illustraties’ start op vrijdag 19 januari 2024. Het is er speciaal voor illustratoren die willen groeien in hun werk. In het traject van 3 maanden ga je intensief aan de slag met jouw uitstraling, jouw werk en doelen. Liever een kortere cursus? In de Happy Makers Academy vind je verschillende workshops en coachsessies. Er zit vast iets voor je bij! Happymakersblog.com/academy

 

Kun je geen genoeg krijgen van Happy Makers Feest?
Kijk dan ook eens hier:

Mijn training is jarig

De Happy Makers Academy is open

De allereerste deelnemers

5 vragen aan Monique

 

 

 

Vieren wat er te vieren valt:
volgende week lees je weer een feestelijk blog!

Happy Makers Feest illustrator én deelnemer
van de eerste training: Ingrid Wuyster

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)
Creatief idee en samenstelling: Monique van der Vlist

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.