Winter illustratie

11x Winter illustratie ‘op de latten’

Ben jij een skiër? Voor mij lang geleden. Maar ik beeld me graag in dat ik weer eens van de piste suis. Lijkt me heerlijk. Als ik deze toffe illustraties zie, betrap ik mezelf op de gedachte: dat moet ik toch ook kunnen? Tot ik onze olympische atleten op de ski voorbij zie komen. Eh, nee… dát nivo heb ik niet. Maar ik vier hun succes, en dat van alle andere wintersporters, graag met deze mooie winter illustratie. Illustrator: Tatsuro Kiuchi

 

 

Winter illustratie

 

Illustratie: Clover Robin

 


Illustrator Amy Borrell

 


Winter illustratie van Marc Majewski

 


Illustrator Charlotte Trounce

 


Winter illustratie

Illustrator: Tatsuro Kiuchi

Winter illustratie


Illustrator: Fumi Koike

 


Winter illustratie van Yan Nascimbene

 

 

Nog meer
winterse illustraties:

Schaats heimwee 

13 stuks winterillustraties 

Voorpret met schaatsen 

Voor de wintersporters


Illustrator Bjørn Rune Lie 

 

 

Ben jij zelf illustrator en toe aan groei?
Stap dan in mijn training:
‘Haal meer werk uit je illustraties!’ 

Smeed je plannen en doelen voor dit het jaar?
Ik kan je daarbij helpen.

1 april a.s. start ik met een
nieuwe groep voor de training.
Je kunt er hier meer over lezen

 


Illustrator: Nastia Sleptsova

 

 

 

Share your thoughts

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.