Schaatsillustraties

Verlangen naar vorst

Als ik naar deze schaatsillustraties kijk, begint het te kriebelen… Mijn allergrootste wens in deze coronaperiode lijkt uit te gaan komen: vorst. En niet een beetje nachtvorst, nee, ik heb het over echt stevig vriezen, zodat elk slootje om de hoek een stevige ijsvloer krijgt. Ook jouw wens? Ik denk dat ik mijn schaatsen alvast tevoorschijn haal. Illustratie:  Penelope Dullaghan

 

Schaatsillustraties van Illustrator: Karen Weening

Schaatsillustraties

Illustrator Agnes Loonstra

Schaatsillustraties

Illustrator: Caroline Cracco
Illlustratie voor ledenmagazine van zorgverlender Icare

 

 

HappyMaker: de hoop dat er sneeuwvlokken
naar beneden dwarrelen 

 

Schaatsillustraties

Illustrator: Kate Pugsley

Illustrator: Rebecca Green

Illustrator: Lotte Dirks

 

Als ik naar deze schaatsillustraties kijk,
begint het te kriebelen…

 

Illustrator: Daria Solak

Illustrator: Lucy Panes

Schaatsillustraties

Schaatsillustraties van: Miranda Sofroniou 

Schaatsillustraties

Illustrator: Merel Corduwener 

Schaatsillustraties

Illustrator Tina Schulte

Schaatsillustraties

Illlustrator: Adelina Lirius 

 

Bevangen door het wintervirus?
Klik dan door voor nog meer winterillustraties

op HappyMakersBlog:

 

Zo’n winter waarbij je niet zonder dikke sjaal
en warme handschoenen naar buiten kan.

En dan terug thuis aan de warme chocolademelk.
Deze blogberichten passen daar perfect bij:

13 stuks winterillustraties voor jou uitgezocht

Illustraties voor wintersporters

 

Schaatsillustraties

Illustrator: Lauren Humphrey 

 

 

 

PS

Ben je klaar met wachten op wat er komen gaat en wil je dit jaar groeien met jouw illustratiewerk? Binnenkort starten mijn trainingen voor illustratoren weer én ik geef nog steeds 1-op-1 coaching. Neem gerust contact met me op voor meer informatie. 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.