‘Haal meer werk uit je illustraties’

 

19 april start de volgende training
‘Haal meer werk uit je illustraties!’ 

 

Geef jezelf en je bedrijf een positieve boost. Leer je creatieve vakgenoten kennen, ontdek waar jij in je werk écht gelukkig van wordt en hoe je dat het beste aan de wereld kunt presenteren. De volgende training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ start op 19 april 2022. (update een volgende training start 4 november)

 

Illustrator Kim van A Tiny Cheer tijdens een coachafspraak voor onze kampeerbus

 

‘Haal meer werk uit je illustraties’

 

Je doet dit niet alleen, maar met een groep
creatieve illustratoren en ontwerpers

 

Dinsdag 19 april start de 12e groep met de training ‘Haal meer werk uit je illustraties!’. Dé training als je zin hebt om de volgende stap als illustrator te maken. We duiken in je werk, zoeken uit waar voor jou de valkuilen zitten, waar je écht gelukkig van wordt en we maken een plan om jouw illustraties bij de juiste mensen (jouw ideale potentiële klant) onder de aandacht te krijgen. Super leuk: je doet dit niet alleen, maar met een groep creatieve illustratoren en ontwerpers. Vakgenoten dus. Inmiddels heb ik ervaren hoe hecht zo’n groep wordt, en hoe er met elkaar wordt meegedacht. Dat betekent groeikansen in het kwadraat! In de Kennemerduinen met illustratoren Irma van Osch, Netty van Haarlem en Alice Wolff

 

‘Haal meer werk uit je illustraties’

 

Betaal niet alles zelf

 

Heel tof: er bestaat nog altijd een subsidie voor creatieven die zich verder willen ontwikkelen in hun vak: de werktuig PPO. Die is in het leven geroepen om zzp-ers in de culturele en creatieve sector die zich professioneel willen ontwikkelen, financieel te helpen. Een deel van jouw investering in de training wordt vergoed. Wel 1/3 van de investering tot een bedrag van € 2000,-. Zet hem in voor de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’. Zo’n kans laat je tenslotte niet schieten! Je vindt alle informatie op werktuigppo.nl.

 

Trainings afspraken bij het Coda in Apeldoorn o.a. samen met
Anne-Sophie de Winter (anne-sophie.design) en Marjolein Verbruggen

 

‘Haal meer werk uit je illustraties’

 

Klaar voor de start?

 

De eerst volgende training start op 19 april en duurt ± 12 weken. Dat betekent dat je voor de zomer klaar bent. Perfect om na de vakantie nog even alles uit 2022 te halen. De trainingsdagen vinden op de leukste binnen en buitenlocaties plaats die ik met zorg uitzoek, rekening houdend met de dan geldende maatregelen. Zo wordt jezelf ontwikkelen een feestje! Doe je mee?

 

Samen op het strand bij de start van de training
met illustratoren Alice Mulder en Cecile Reijnders

‘Haal meer werk uit je illustraties’

Wil je weten of deze training voor illustratoren ook iets is voor jou?
Neem vooral contact met me op via monique@happymakersblog.com.
Ik vertel je er alles over!

 

Nieuwsgierig en meer lezen?

 

‘Haal meer werk uit je illustraties’

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.