Nature Moments van Jocelyn de Kwant

Zó leuk: ik mag mijn favoriete boek van dit moment weggeven! Nature Moments van Jocelyn de Kwant. En geloof me: die wil je hebben. Illustraties zijn van illustrator Clare Owen

Tot rust komen in de natuur

Het eerste boek van Jocelyn de Kwant was al een schot in de roos. Ik heb Creative Flow verslonden. Haar nieuwe boek Nature Moments is mij nóg meer op het lijf geschreven. Het boek staat vol met (creatieve) buitentips, die er niet alleen voor zorgen dat je weer aandacht hebt voor de natuur om je heen, ze zorgen er ook voor dat je buiten echt tot rust komt. En niet alleen door lekker loom in een hangmat te gaan liggen.

365x ontspannen en verwonderen

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur onder andere wonderen doet voor je bloeddruk. Lekker in ons busy, busyik-zit-achter-de-computer-leven! Dus hup, naar buiten. Jocelyn heeft 365 opdrachtjes voor je bedacht, waardoor jij weer oog krijgt voor alles om je heen. Hoe ruikt het als je in de ochtend de deur uit gaat? Wist je dat de jonge takjes van een spar naar citrus smaken? En die wandeling door het park helpt je niet alleen ontspannen, het maakt je geest alert en scherp voor de volgende vergadering.


Zo mooi! En dan heb ik het nog niet eens de fantastische illustraties van Clare Owen gehad. Daar wil je naar blijven kijken! 

Mee op reis

Je snapt: dit boek ligt vanaf nu standaard in onze rode bus!. En ja, nu denk je vast: daar heb je het toch juist niet nodig? Echt wel. Want, ja, als ik op vakantie ga, ben ik vaak ontspannen, maar ik denk ook heus nog aan mijn werk. Met dit boek tijd voor nóg meer aandacht voor al het moois om me heen.


Win het boek Nature Moments

En nu wil jij dit boek natuurlijk ook hebben. Ik mag 1 (Nederlandstalig) exemplaar weggeven, zodat jij ook 365 dagen meer oog voor de natuur hebt. Geloof me: een aanrader. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier in te vullen voor a.s. maandag 14 oktober 2019.


Ja, ik wil graag het boek
‘Nature moments’ winnen!
Wat moet je hiervoor doen?

 

Om kans te maken op het boek stuur je,
uiterlijk voor a.s. maandag 14 oktober 2019:

  1. Onderstaand formulier in.
  2. Waarin het antwoord van deze kleine oefening uit het boek:
    De seizoenen worden vaak gebruikt als metafoor voor het leven.
    Met welk seizoen voel jij het meest verbonden en waarom?
  3. De winnaar wordt bekend gemaakt via instagram @HappymakersblogSucces!


Deelnameformulier – De winactie is verlopen

 


 

365x
ontspannen en
verwonderen

– – – – –

Nature moments is verkrijgbaar voor € 14,99 via je lokale boekwinkel en o.a. bol.com
Dit boek is een uitgaven van Altamira, Gottmer uitgevers groep


 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.