Creative Flow: 365 dagen creative mindfulness 

Een prachtig geïllustreerd mindful werkboek van Jocelyn de Kwant. Ik was bij voorbaat verliefd op dit boek. Je begrijpt, natuurlijk door de illustraties. Jij vast ook. De mooie plaatjes zijn zeker niet het enige; je wilt direct van start met de kleine, rustgevende opdrachten van Jocelyn. Ze geven je een rustpuntje voor 365 dagen. Maak in dit bericht kans op het boek Creative Flow > Klik door!


Win 365 dagen rustpuntjes

– – – –

Goed nieuws! Ik mag hier een boek weggeven zodat ook jij je met deze opdrachten iedere dag even kunt concentreren en de wereld om je heen vergeet. Je kunt Creative Flow winnen door onderstaand formulier voor maandag 30 april in te vullen.

Volledige aandacht

Kom in het hier en nu van alledag. Wil je bewuster leven en je leven versimpelen? Jocelyn vertaalde deze wens naar simpele praktische oefeningen door te tekenen, te creëren, te kijken en te ontdekken. Deze oefeningen verweven in je dagelijkse momenten geven rustpuntjes op elke dag.

Maak je eigen creatieve dagboek 

Het boek mag vooral niet netjes blijven! Aan de slag met deze leuke teken- en schrijfopdrachtjes. De oefeningen worden afgewisseld met langere meditatieve teksten over het nut van schetsen en krabbelen. Zo vormt zich een prachtig dagboek vol creatieve inzichten. Nb. Het boek is verkrijgbaar in Nederlands en Engels uitgave. Het te winnen boek is Nederlands geschreven.

De makers

Jocelyn is journalist, auteur en creatief redacteur gespecialiseerd in mindfulness, creativiteit en simpel leven. Sanny van Loon is illustrator. Ze werken veel samen voor het tijdschrift Flow  jocelyndekwant.nl • sannyvanloon.com •

Een cadeautje
voor je
dagelijkse routine

– – – – –

Creative Flow is verkrijgbaar voor € 14,99 via je lokale boekwinkel en o.a. bol.com
Dit boek is een uitgaven van Altamira, Gottmer uitgevers groep


Ja, ik wil graag het boek ‘Creative Flow’ winnen!

 

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op het boek stuur je,
uiterlijk voor a.s. maandag 30 april 2018:

  1. Onderstaand formulier in.
  2. Waarin het antwoord van deze kleine oefening:
    Als je met een camper op pad gaat, begint de vakantie bij de voordeur.
    Ga in gedachten mee en bedenk wat je droombestemming zou…
  3. De winnaar wordt bekend gemaakt via instagram @Happymakersblog. Succes!

 


Deelnameformulier

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.