PapierAtelier MinoPaperSweets 3

Het programma voor vrijdag 20 november 

Kom je dit weekend ook naar Flavourites Live? Vergeet dan niet naar het PapierAtelier te komen. Je kunt er elke dag leuke workshops volgen (inschrijven kan al!) én je kunt er de mooiste papier-goodies kopen. Extra leuk: de makers van deze goodies zijn aanwezig en maken live op maat gemaakte producten voor je.

PapierAtelier Letterpers 1

Vrijdag te gast in het PapierAtelier

De vrijdag belooft een bijzondere dag te worden. Gedurende de hele dag zijn drie creatieve toppers aanwezig: Tiny Risselada bekent van Letterpers en illustrators Karen Weening en Liesbet van Cauteren. Tijd om deze dames aan je voor te stellen.

PapierAtelier MinoPaperSweets 4

Voor jou gemaakt: unieke kaartjes en cadeaulabels

Liesbet van Cauteren van Mino Paper Sweets is een echte papierliefhebber. Haar ontwerpen kenmerken zich door kleurrijke illustraties, verrassende combinaties van patronen en elementen uit de natuur. In haar webshop vind je allerlei papierwaren zoals kaarten, stickers, cadeaulabels en inpakpapier, maar ook stempels, printables en diy-inspiratie. Daarnaast ontwerpt Liesbet trouw- en geboortekaarten.

Op maat: kies een van Liesbets handgemaakte koper- of zandkleurige kaarten, cadeaulabels of enveloppen en laat hem ter plekke door haar bestempelen met een illustratie of qoute. Als je meerdere producten kiest, maakt Liesbet er een feestelijk pakketje van.

PapierAtelier MinoPaperSweets 2

Meer over Liesbet vind je op minopapersweets.be.

PapierAtelier Karen Weening Raamtekening

Voor jou gemaakt: sjablonen voor een mooi kerstraam

Een vertrouwd gezicht bij het PapierAtelier: Karen Weening. Haar illustraties stonden al diverse keren in tijdschriften als Margriet, Flair en Ouders van nu. En natuurlijk op Happymakersblog. Op vrijdag verkoopt ze sjablonen waarmee je zelf een mooie kersttekening op je raam kunt maken. Zo wordt het wel heel makkelijk om in de kerstsfeer te komen.

Op maat: naast de bestaande sjablonen, maakt Karen vandaag in het PapierAtelier sjablonen met een persoonlijke tekst of een persoonlijk plaatje.

BloomInspiration

Meer over Karen vind je op karenweening.nl

PapierAtelier Karen Weening

PapierAtelier Letterpers 3

Voor jou: Vers van de handpers

Tiny Risselada maakt inmiddels vijf jaar de mooiste kaartjes op de verschillende letterpers-drukpersen. Van geboortekaartjes en uitnodigingen voor trouwfeesten tot cadeaulabels en papieren fotolijstjes. Haar werk wordt over de hele wereld gewaardeerd en verkocht. Vandaag staat ze in het PapierAtelier met een deel van haar collectie: handgemaakte notitieboekjes, echo- en engaged-fotolijstjes van papier en cadeaulabels.

Op maat: wil je echt iets bijzonders? Kom dan zelf (!) een fotolijstje stansen op een oude handpers. Met een persoonlijke foto er in heb je een uniek cadeautje te pakken.

Letterpers-studio01

Meer over Tiny vind je op letterpers.nl

PapierAtelier Letterpers 2

Niet vergeten: op vrijdag kun je een leuke workshop van BeColorAnd volgen in het PapierAtelier. Je leert in korte tijd een mooie botanische prent te knippen. Inschrijven voor deze workshop of een van de workshops op zaterdag en zondag, kun je nu al doen. Je profiteert dan ook van de vroegboekkorting en betaalt € 8,50 i.p.v. € 10.

WorkshopPapierAtelier BeColorAnd

Praktische informatie

I N S C H R I J V E N  W O R K S H O P S :

Bijdrage: Meedoen aan een van de workshops kost € 10 per persoon;
bij voorinschrijving € 8,50 per persoon.

Aanmelden: via Monique@happymakersblog.com o.v.v. je workshopkeuze en contactgegevens.

Voorinschrijving: mogelijk tot en met donderdag 19 november 2015.

Aanrader: Ter plaatse aanschuiven is mogelijk maar liefst weten we vooraf of je mee wilt doen. Vooral ook om teleurstelling te voorkomen.

F L A V O U R I T E S  L I V E  :

Flavourites Live is een driedaags webshopevent waar je een live selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Flavourites Live is de smaakvolle plek voor mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en enthousiaste bezoekers.

Wanneer: vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 november

Open: elke dag van 10 tot 18 uur

Locatie: Kromhouthal in Amsterdam Noord (meer info)

Toegang: Bestel hier vooraf je toegangskaarten met korting

 

C O L O F O N : Het PapierAtelier is een idee van Happymakersblog.com // Tekst : Monique Butter (tekstbureaumo.nl) //  Met dank aan : drukwerkdeal, kadodesignpipoos, Ompak, RicePetitelouise & Wowhow

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.