Workshop PapierAtelier Botanische prent 1

Vanaf aanstaande vrijdag 20 november staat het PapierAtelier drie dagen op Flavourites Live. Een feest voor papierliefhebbers, want niet alleen kun je hier op maat gemaakte papier-goodies en ander moois kopen, je kunt ook meedoen aan de workshops. Je kunt je nú met korting inschrijven voor de workshops. Kom ook!

In dit blog krijg je informatie over de workshops.
In een ander blog (hier) vind je het complete programma met op maat gemaakte papier-goodies.

 

De vrijdag 20 november van het PapierAtelier

Workshop PapierAtelier Denise BeColorAnd3

Knippen met BeColorAnd

Denise Beckand van BeColorAnd leert je vandaag een botanische prent te knippen. De prent maak je met verschillende vormen die losjes geïnspireerd zijn op bestaande bladvormen. Tijdens de workshop komen diverse manieren van werken met papier aan bod. Je gaat naar huis met een prachtige handgeknipte A4-prent die je zo kunt ophangen. Helemaal in de groen-trend.

 

Je kunt je alvast inschrijven voor:

Workshop BeColorAnd 1 : 11.30 – 12.15 uur

Workshop BeColorAnd 2 : 14 – 14.45 uur

Op vrijdag ontmoet je in het PapierAtelier ook Tiny van Letterpers.nl, Liesbeth van Minopapersweets en illustrator Karen Weening met op maat gemaakte papier-goodies.

Workshop PapierAtelier Denise BeColorAnd

Papierartiest Denise

Denise doet niets liever dan een kleurrijke wereld van papier maken. Ze maakt collages van papier die gebruikt worden in tijdschriften als illustratie of cover. Maar ze werkt ook voor particulieren die op zoek zijn naar een uniek handgemaakt cadeau. LEUK: tijdens de beurs is een aantal producten van Denise te koop bij het PapierAtelier.

Meer over BeColorAnd vind je op becolorand.nl, instagram.com/becolorand.

PapierAtelier MakeZines 1

De zaterdag 21 november van het PapierAtelier
Ontdek de illustrator in jezelf met Claudi Kessels

Ben jij nieuwsgierig naar het werk van een illustrator? Op zaterdag kun je het ervaren tijdens de workshop van Claudi Kessels. Claudi Kessels vertelt je hoe je te werk gaat als je een opdracht voor een illustratie hebt gekregen. En ze laat je zelf ervaren hoe je jouw tekenstijl ontdekt. Je begint met enkele laagdrempelige tekenoefeningen en technieken, en uiteindelijk ga je naar huis met een boekje dat jouw illustratie als cover heeft.

 

Je kunt je alvast inschrijven voor:

Workshop Claudi Kessels 1 : 14 – 14.45 uur

Workshop Claudi Kessels 2 : 16 – 16.45 uur

Op zaterdag ontmoet je in het PapierAtelier ook handwriter Karin van Paperfuel en illustrator Julie van Zessen met op maat gemaakte papier-goodies.

Workshop PapierAtelier Claudi Kessels

Illustrator Claudi Kessels

Claudi studeerde af als grafisch ontwerper aan de Rietveld Academie en werkt sinds vier jaar als illustrator. Ze publiceerde onder andere in Flair, Opzij en FabMama en maakte opdrachten voor theatergezelschap Het Houten Huis. LEUK: Claudi verkoopt allerlei mooie kaarten (ook voor kerst) met haar illustraties erop bij het PapierAtelier.

Meer over Claudi vind je op claudikessels.nl,  etsy.com/aangenaam en instagram @clauditekent

Workshop PapierAtelier Handwriting

De zondag 22 november van het PapierAtelier
Kalligraferen met Jeau&

Kalligrafie is al lang niet meer tuttig. Er heeft zich de afgelopen jaren een heel nieuwe, moderne vorm ontwikkelt die fantastisch is om toe te passen op posters, labels en schoolborden. Vandaag leer je deze techniek van Joke, beter bekend als Jeau&. Joke geeft je tips en tricks om mooie kaligrafie te kunnen schrijven.

 

Je kunt je alvast inschrijven voor:

Workshop Jeau And 1 : 11.30 – 12.15 uur

Workshop Jeau And 2 : 14 – 14.45 uur

Op zondag ontmoet je in het PapierAtelier ook de Portretfabriek, the Machinery en illustrator Ruth Hengeveld met op maat gemaakte papier-goodies.

Workshop PapierAtelier Jeaand

Ontwerper Jeau&

Joke is illustrator, (moderne) kalligraaf en grafisch ontwerper. Ze maakt illustraties, quotes, posters, geboortekaartjes, logo’s huisstijlen en nog veel meer. LEUK: tijdens het PapierAtelier verkoopt Jeau& persoonlijk gemaakte cadeaulabels en ander papierwerk beschreven met moderne kalligrafie.

Meer over Jeau& vind je op jeau-and.com, en op twitter, instagram en pinterest als @jeauand.

 

Mee doen met de workshops?

Natuurlijk kun je je op Flavourites Live opgeven voor de workshops. Maar wie zich vooraf inschrijft profiteert van een korting en betaalt € 8,50 in plaats van € 10. Inschrijven kan via Monique@happymakersblog.com o.v.v. je workshopkeuze en jouw contactgegevens.

 

Workshops PapierAtelier ClaudiKessels

Illustratie van Claudi Kessels

 

Praktische informatie

I N S C H R I J V E N  W O R K S H O P S :

Bijdrage: Meedoen aan een van de workshops kost € 10 per persoon;
bij voorinschrijving € 8,50 per persoon.

Aanmelden: via Monique@happymakersblog.com o.v.v. je workshopkeuze en contactgegevens.

Voorinschrijving: mogelijk tot en met donderdag 19 november 2015.

Aanrader: Ter plaatse aanschuiven is mogelijk maar liefst weten we vooraf of je mee wilt doen. Vooral ook om teleurstelling te voorkomen.

F L A V O U R I T E S  L I V E  :

Flavourites Live is een driedaags webshopevent waar je een live selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Flavourites Live is de smaakvolle plek voor mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en enthousiaste bezoekers.

Wanneer: vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 november

Open: elke dag van 10 tot 18 uur

Locatie: Kromhouthal in Amsterdam Noord (meer info)

Toegang: Bestel hier vooraf je toegangskaarten met korting

 

C O L O F O N : Het PapierAtelier is een idee van Happymakersblog.com // Tekst : Monique Butter (tekstbureaumo.nl) //  Met dank aan : drukwerkdeal, kadodesignpipoos, Ompak, RicePetitelouise & Wowhow

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.