schetsen-paperfuel-happymakers

Het programma voor zaterdag 21 november 

Het PapierAtelier is ook dit jaar aanwezig tijdens Flavourites Live. Je kunt er elke dag leuke workshops volgen (inschrijven kan al!) én de mooiste papier-goodies zijn er te koop. Extra leuk: de makers van deze goodies zijn aanwezig en maken live op maat gemaakte producten. Kom je ook?

PapierAtelier IMAGEdeJULIE4

Zaterdag te gast in het PapierAtelier

De zaterdag van Flavourites Live wil je niet missen. De gasten van het PapierAtelier zijn al meer dan de moeite waard om langs te komen. Claudi Kessels geeft een workshop illustreren (meer over de workshop en hoe je je inschrijft lees je hier) en Karin Luttenberg van Paperfuel en Julie van Zessen van Image de Julie staan in de stand om hun spullen te verkopen en op maat te maken.

handlettering-paperfuel-happymakers

Voor jou gemaakt: je favoriete tekst
in een prachtig handschrift

Illustrator en grafisch ontwerper Karin Luttenberg werkt onder de naam Paperfuel. Ze maakt teksten en tekeningen die veel op kaarten, mokken en posters worden verkocht. Een aanrader om op Flavourites Live even tussen te snuffelen. Er zit vast een tekst tussen die perfect bij jou past. Daarnaast ontwerpt ze logo’s met handgeschreven teksten.

Op maat: Bij het PapierAtelier geeft Karin je een kijkje in de keuken. Ze tekent live jouw naam of favoriete qoute op een A6-kaartje. Je ziet hoe ze zo’n tekst opbouwt en verder uitwerkt met haar favoriete pen. Mooi en inspirerend.

Paperfuel Karin

Meer over Paperfuel zie je op paperfuel.nl.

PapierAtelier IMAGEdeJULIE3

Voor jou gemaakt: uniek wintertafereel

De van oorsprong Franse Julie van Zessen van Image de Julie maakt illustraties voor affiches, geboortekaartjes en tijdschriften. Daarnaast werkt ze aan een kleine collectie prints en kaarten die je kunt kopen via haar site en in een aantal winkels. Ze heeft een heel eigen stijl. Voor haar illustraties combineert ze tekeningen, tekst en knip-en-plak-werk met elkaar. Dat heeft een prachtig effect.

Op maat: Wil je een leuke winterse tekening op je raam maken? Koop dan een van de Julie’s sjablonen bij het PapierAtelier. Je kunt ter plekke het sjabloon laten afmaken door Julie met een persoonlijke tekst.

PapierAtelier IMAGEdeJULIE

Meer over Julie lees je op imagedejulie.com.

PapierAtelier IMAGEdeJULIE-raamtekensjabloon-schets

Julie haar schets voor de raamtekening

PapierAtelier MakeZines 3

Niet vergeten: op zaterdag is Claudi van Kessels aanwezig in het PapierAtelier om een leuke workshop te geven. Je leert in korte tijd hoe je zelf kunt illustreren en gaat met een mooi handgebonden boekje met jouw creatie op de cover naar huis. Inschrijven voor deze workshop of die van vrijdag en zondag kan nu al. Je profiteert dan ook van de vroegboekkorting en betaalt € 8,50 i.p.v. € 10.

 

Praktische informatie

I N S C H R I J V E N  W O R K S H O P S :

Bijdrage: Meedoen aan een van de workshops kost € 10 per persoon;
bij voorinschrijving € 8,50 per persoon.

Aanmelden: via Monique@happymakersblog.com o.v.v. je workshopkeuze en contactgegevens.

Voorinschrijving: mogelijk tot en met donderdag 19 november 2015.

Aanrader: Ter plaatse aanschuiven is mogelijk maar liefst weten we vooraf of je mee wilt doen. Vooral ook om teleurstelling te voorkomen.

 

F L A V O U R I T E S  L I V E  :

Flavourites Live is een driedaags webshopevent waar je een live selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Flavourites Live is de smaakvolle plek voor mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en enthousiaste bezoekers.

Wanneer: vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 november

Open: elke dag van 10 tot 18 uur

Locatie: Kromhouthal in Amsterdam Noord (meer info)

Toegang: Bestel hier vooraf je toegangskaarten met korting

 

C O L O F O N : Het PapierAtelier is een idee van Happymakersblog.com // Tekst : Monique Butter (tekstbureaumo.nl) //  Met dank aan : Drukwerkdeal, Kadodesign, Pipoos, Ompak, RicePetitelouise & Wowhow