Start 19 januari met mijn training
‘Haal meer werk uit je illustraties!’

Byebye blinde vlek
Een frisse blik op jouw werk

Soms gun ik alle illustratoren dat ze iets meer ‘vrachtwagen’ in zich zouden hebben. Huh? Laat het me je uitleggen. Op een vrachtwagen is de blinde hoek vrijwel niet te missen. Met koeienletters, lijnen en pijlen staat ie aangegeven. Ik zou willen dat onze eigen blinde vlekken ook zo duidelijk werden aangegeven. Dat er ineens een sticker verschijnt met daarop: “Let op, hier begint jouw blinde vlek! Die loopt van hier tot daar.” Lijkt me ideaal.

 

Illustraties: Clare Owen
(voor Flow Magazine,
Jocelyn de Kwant)

 

Samen uitzoomen

Als je veel in je eigen werk zit, kunnen de blinde vlekken te groot worden. Tijdens de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’ stap je, met mijn hulp, uit je eigen bubbel. Je zoomt als het ware uit om de lijn in jouw illustraties opnieuw te ontdekken, net als jouw werkwijze en je verhaal. 

Dat hoef je niet zelf uit te vinden. Ik help je daarbij. Stel je vragen, kijk naar de manier waarop je werkt en knoopt losse eindjes aan elkaar. En dan blijkt dat precies op de plek van die blinde vlekken de kansen liggen!

 

Artwork (ook opening) van Ina Jang

 

Spot on

De training bestaat uit 1 op 1-sessies en groepssessies. Op de helft van de training, ga je met de groep jouw werk bespreken. Dat is zo fijn! Onder begeleiding van Monique ga je met elkaar die blinde vlekken te lijf. Je ontdekt hoe jouw verhaal overkomt op anderen. Door alle positieve feedback die je krijgt, krijg jij helder wat jij te bieden hebt met jouw werk (en wat je zelf misschien nog zou willen veranderen).

 

 

Het resultaat

Aan het einde van de training is het zowel voor jezelf als voor je potentiële opdrachtgevers duidelijk wat je te bieden hebt. En wat betreft die blinde vlekken. Je weet dan waar ze zitten en kunt, net als op een vrachtwagen, zeggen: van hier tot hier zit mijn blinde vlek.

 

Bespaartips

Wil je de training graag volgen, maar verdient je banksaldo ook aandacht? Dan is deze tip voor jou: als je de de werktuig PPO (een subsidie voor creatieven) nu aanvraagt, kun je inzetten voor de training ‘Haal meer werk uit je illustraties’ die op 19 januari 2024 start!

Dit is helaas het allerlaatste jaar van deze subsidie. Met de werktuig PPO kun je tot ⅓ van de training vergoed krijgen. En als je helemaal een snelle beslisser bent, boek je de training direct, want iedereen die tot 15 januari een plekje in deze training verovert, krijgt van mij toch nog € 200,- eindejaarskorting!

 

Extra

Boek je de training, dan krijg je ook 3 maanden gratis toegang tot de Happymakers Club.

 

Je bent vast benieuwd naar ervaringen van anderen
Lees in dit bericht
over de deelnemers van vorige training

 


Voor al dit aanbod shinen we met sterren voordeel

    • Boek je training voor 11 januari met € 200 korting op de reguliere prijs.
    • En vergeet niet de 1/3 PPO subsidie! Maak er vooral gebruik van, want 2024 is het laatste jaar dat de PPO beschikbaar is. Nice to know.
    • Membership kado voor de Happy Makers Club voor 1 kwartaal aansluitend op de training of workshop t.w.v. € 45

 

Happy Makers Academy

Het aanbod van de Happy Makers Academy is de laatste tijd uitgebreid. Naast de training van 3 maanden, worden er nu ook allerlei kortlopende workshops en trainingen aangeboden. Een aantal daarvan is online, andere zijn op locatie in Haarlem.  [ Meer informatie ]

 

 

 

Lees hier meer over de training

 

 

Mocht je meer willen weten?
Mail me met je vragen.
Dan vertel ik je graag meer!

 

 

Join the Club!

Verder lezen: Happymakersblog.com

• Blogs over de training

• Meer weten: mail me monique@happymakersblog.com

• En vraag vooral je subsidie aan via werktuigppo.nl.

Tekst: Annemiek van Duin 

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.