acquisitie mail

 

Leuren met je werk
Dat wil je niet

“Halloooo, heeft u werk voor mij?
Nee hoor, ik ben niet wanhopig, wel heel goed. Please…”

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind ‘leuren om werk’ echt verschrikkelijk. Helaas, helaas, als zelfstandige ontkom je er niet aan. Maar ik ga je helpen! Ik leer je hoe je een acquisitie mail schrijft die én goed is, én niet zeurderig overkomt, én die helemaal bij jou past, zodat je je niet bezwaard voelt om hem te sturen.

 

acquisitie mail

Illustrator: Haley Tippmann

 

‘Leuren om werk is nog nooit zo leuk geweest!’

In de Happy Makers Academy vind je nu een online workshop waarin ik je aan de hand meeneem. Nee, dit is niet zo’n online training waarin je helemaal op jezelf bent aangewezen. Deze workshop volg je niet in je eentje, maar met 3 andere illustratoren. En ik ben jouw stok achter de deur, zodat je ook echt iets met al je nieuwe kennis gaat doen. We doen het samen, zodat jij die leuke nieuwe opdrachtgever binnen sleept.

 

Start vanaf woensdag 17 januari met 3 online sessies
Hier lees je alles over de workshop acquisitie mail schrijven

 

Naar de online sessies

 


Jouw voordelen

    • Boek de sessies en krijg 15% introductie korting op de reguliere prijs
    • Vergeet niet de 1/3 PPO subsidie! Maak er vooral gebruik van, want 2024 is het laatste jaar dat de PPO beschikbaar is. Nice to know.
    • Membership kado voor de Happy Makers Club voor 1 kwartaal aansluitend op de training of workshop t.w.v. € 45

 

 

Wil je meer weten?
Mail me met je vragen.
Dan vertel ik je graag meer!

 

Illustrator: Josefina Schargorodsky (ook het openingsbeeld)

acquisitie mail

 

 

 

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.