splendith-papieratelier-happymakersblog-21

Dit zijn de gasten op zaterdag

Dit wil je niet missen! Live handlettering, portrettekenen, initialen maken met de spirograaf én een workshop crêpe papieren bloemen maken. Op zaterdag 19 november komen er vier bijzondere gasten naar het PapierAtelier. Mag ik je voorstellen aan Karin Luttenberg, Marieke ten Berge, Leonie Staman en Judith van ‘t Veer.

 


Vrijdag 18 november Zaterdag 19 november Zondag 20 november Programma Workshops

 

Zaterdag 19 november 

Doorlopend in het PapierAtelier:

Workshops om 11 – 15 uur:

Prijzen: Workshop € 15 (bij vooraf reserveren € 12,50) – Handgemaakte producten: € 12,50 per stuk

Workshop reserveren


  paperfuel-papieratelier-happymakersblog

In het PapierAtelier: Paperfuel schrijft voor jou

Karin Luttenberg hoeft eigenlijk niet meer voorgesteld te worden. Deze handlettering prof is een trouwe gast van het PapierAtelier. Karin illustreert, maakt logo’s, flyers, boeken, websites en advertenties en boeken. Haar handlettering-werk verkoopt ze als kaarten, posters en andere papieren goodies.

paperfuel-werkboek-handlettering-doe-je-zo

Nieuws!

De afgelopen twee jaar is er enorm veel rondom Karin gebeurd. Zo bracht ze haar eerste boek uit: Handlettering Doe je Zo. Een enorm succes. Nog zo’n hoogtepunt was Flair 53 van 2015. Daarin mocht Karin alle (!) koppen en qoutes met de hand tekenen. En er kwam heus Sinterklaaspapier uit dat zij heeft ontworpen. Karin gaat als een speer.

Primeur voor het PapierAtelier

Trots, super trots, ben ik op het feit dat het nieuwe Paperfuel boek zaterdag 19 november in het PapierAtelier wordt gepresenteerd! Het heet Werkboek Handlettering Doe je Zo. Vers van de pers ligt het vanaf zaterdag in de shop van het PapierAtelier op Flavourites Live. Vanaf maandag 21 november kun je het in de winkel kopen. Bij aankoop van een Paperfuel boek in het PapierAtelier krijg je -op zaterdag- een pen cadeau van Sakura Micron 05 cadeau! 

Ook nog op het PapierAtelier

Karin zit niet stil als ze bij het PapierAtelier te gast is. Als jij een wens bedenkt, zet zij hem in haar bekende stijl op papier en kun je met een uniek letter-kunstwerkje naar huis.

Meer over Karin

Nieuwsgierig naar Paperfuel? Neem eens een kijkje op de site. En op Happymakersblog.

marieke-te-berge-papieratelier-happymakersblog

Tijdens de beurs: portretten handgetekend
door Marieke ten Berge

Illustrator Marieke ten Berge is dol op ambachtelijk handwerk. Ze maakt haar illustraties met verschillende technieken, zoals linoprints, acrylverf, potlood en Oost-Indische inkt.

marieke-ten-berge-papieratelier-portret

Wordt blij van

De gewone dingen, een vogeltje in de tuin, een flesje dat in de zon glinstert. Juist die dingen wil ze in al hun schoonheid illustreren.

Nieuws

Marieke heeft sinds kort een nieuwe website met haar eigen webshop. Houd je net als ik van haar illustraties, dan kom je hier niet meer weg zonder iets te kopen. Kaartjes, posters, kalenders, stationary, noem maar op, je kunt hier alles kopen.

Op het PapierAtelier

Dit is een unieke kans. Zaterdag is Marieke de hele dag aanwezig om portretten te tekenen. Jouw portret dus! Ze maakt er een mooi winters tafereel van.

Meer over Marieke

Wil je precies weten wat Marieke allemaal doet? Kijk dan eens op haar website.

 

leonie-staman-papieratelier-happymakersblog2

Demonstratie van GeoLeo

Leonie Staman is tijdens Flavourites Live onze vast stamgast. J Net als gisteren is ze de hele dag aanwezig. In het PapierAtelier demonstreert ze hoe ze letters tekent met een spirograaf.

 

Handgemaakte illustraties en teksten uit het PapierAtelier mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Hiervoor zijn de ontwerpers en illustratoren tegen zakelijk tarief in te huren.

splendith-papieratelier-happymakersblog

Workshop van Splendith

Judith van ‘t Veer is eigenaar van de webshop Splendith. Bij Splendith vind je de fijnste spullen voor al jouw DIY-projecten. Bijvoorbeeld het perfecte papier voor het maken van crêpe papieren bloemen, materialen voor kalligrafie en handlettering, leuke schaartjes en must have gereedschapjes. Er komen nog veel meer leuke materialen aan, dus houd haar website in de gaten!

Wordt blij van

Judith is dol op DIY. Ze maakte zelfs alle versiering voor haar bruiloft zelf. Doordat ze steeds in op buitenlandse websites moest zoeken naar mooie materialen, ontstond het idee om een eigen, goede DIY-webshop te beginnen.

Op het PapierAtelier

Op zaterdag is Judith bij het PapierAtelier. Ze geeft dan een workshop papieren pioenrozen maken met florist crêpe paper. Je kunt deze prachtige pioenrozen bijvoorbeeld in je kerstboom ophangen of er een cadeautje mee versieren. Judith legt kort de basics uit van het papier en de bloem en daarna ga je lekker aan de slag. Aan het einde van de workshop is jouw bloem klaar!

Workshop reserveren

splendith-papieratelier-happymakers-2

Meer over Splendith

Wil je weten welke blijmakers Judith verkoopt? Neem dan snel een kijkje bij Splendith!

Win entreekaartjes!


F L A V O U R I T E S  L I V E  :

Flavourites Live is een driedaags webshopevent waar je een live selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Flavourites Live is de smaakvolle plek voor mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en enthousiaste bezoekers.

Wanneer: vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november

Open: elke dag van 10 tot 18 uur

Locatie: Kromhouthal in Amsterdam Noord (meer info)

Toegang: Bestel hier vooraf je toegangskaarten met korting

Het complete programma

Creatief concept en organisatie van het PapierAtelierMonique van der Vlist (HappyMakersBlog.com)| Met dank aan: Wowhow.nl, Petitelouise.nl, Kadodesign.nlPipoos.com en Ricebyrice.com | Monique Butter (tekstbureaumo.nl) 

flavourites-live-viii

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.