teken-ing-ingrid-wuyster-papieratelier-happymakersblog

Dit zijn de gasten op zondag

Grijp je kans , want de zondag is alweer de laatste dag van het leukste shopfeestje van het jaar: Flavourites Live. Ook vandaag bruist het bij het PapierAtelier, want er komen drie supercreatieve gasten: Marjet Slingerland, Ingrid Wuyster en Janneke Ursem. Ik stel ze graag aan je voor.


Vrijdag 18 november Zaterdag 19 november Zondag 20 november Programma Workshops

 

Zondag 20 november

Doorlopend in het PapierAtelier:

  • Handgeschreven wensen voor jou gemaakt door: Marjet (Studio MetMarjet)
  • Handgetekende wensen:
    door Ingrid (Teken_ing); een kleurrijke combi van handwriting en illustraties.
  • Vanaf 15 uur: creatieve demonstraties door Janneke Ursem (zeefdruk cadeaupapier)

Workshops om 11 – 15 uur:

Prijzen: Workshop € 15 (bij vooraf reserveren € 12,50) – Handgemaakte producten: € 12,50 per stuk

Workshop reserveren


quote-met-marjet-papieratelier-happymakersblog

In het PapierAtelier: Studio MetMarjet schrijft voor jou

Creatief Marjet is er druk mee: art direction, artwork, handlettering, stationary design en branding design zijn haar specialiteiten. Daarnaast geeft ze volop workshops om iedereen aan het handletteren te krijgen. Tijdens Flavourites Live laat ze zien dat ze prachtig kan kalligraferen en ze leert jou de beginselen.

studio-met-marjet-papieratelier-2016-happymakersblog

Nieuws

Vers van de pers: Studio Met Marjet heeft een prachtig boek uitgebracht: Letters! Hierin leer je stap voor stap hoe en met welke pen, inkt en beweging je de meest waanzinnige teksten maakt. Leuk voor cadeaulabels, menukaartjes of nieuwjaarswensen voor de komende feestperiode. En natuurlijk is het boek tijdens Flavourites Live te koop bij het PapierAtelier.

boek-2-met-marjet

Op het PapierAtelier

Marjet is de hele zondag aanwezig. Ze kalligrafeert in feestelijk goud jouw wensen en qoutes op maat. Daarnaast geeft ze de workshop Introductie kalligrafie. In drie kwartier leer je de beginselen en ga je zelf aan het werk met teksten. Marjet vertelt je waar je op moet letten als je je eigen handgeschreven tekst maakt. Welke lijnen zet je dik aan, welke juist dun, en hoe maak je van die prachtige krullen. Deze workshop wordt gegeven om 11 en 15 uur.

Workshop reserveren

Meer over Marjet

Wil je meer weten over het werk en de workshops van Studio MetMarjet? Kijk dan eens op haar website.
Nieuwsgierig geworden naar haar boek? Lees er meer over in haar DIY-shop.

teken-ing-ingrid-wuyster-papieratelier-happymakersblog-3

Ingrid Wuyster van Teken-ing tekent voor jou

Zachte pastels, illustraties die zo mooi zijn dat ze zelf een klein verhaaltje vertellen, vrolijke teksten, Ingrid van Teken-ing ademt ze. Naast haar werk voor diverse tijdschriften, maakt ze illustraties voor kaartjes en posters.

teken-ing-ingrid-wuyster-papieratelier-happymakersblog-4

Wordt blij van

Ingrid is dol op de vier P’s: paint, pencil, paper en product. Maar ook (haar) vogeltjes, planten  en DIY-projecten maken haar heel blij.

teken-ing-ingrid-wuyster-papieratelier-happymakersblog2

Op het PapierAtelier

Ingrid neemt pen en inkt mee en zal tijdens Flavourites Live aan het werk zijn. Kom kijken hoe zij wensbriefjes, motiverende quotes, nieuwjaarswensen, en lieve kleine tekeningetjes maakt. Je kunt tegen een kleine vergoeding jouw gepersonaliseerde wens door Ingrid laten maken.

Meer over Ingrid

Ben je ook een beetje verliefd geworden op het werk van Teken-ing? Kijk dan zeker even op haar website. Daarnaast post ze dagelijks de mooiste plaatjes op haar Instagram @teken_ing

– – – – 

Handgemaakte illustraties en teksten uit het PapierAtelier mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Hiervoor zijn de ontwerpers en illustratoren tegen zakelijk tarief in te huren.

janneke-ursum-papieratelier-happymakersblog-4

Janneke Ursem

Ze was er vrijdag al en vandaag is ze er weer vanaf 15 uur: Janneke Ursem. Ze is bekend van de Krantenkapper, maar tegenwoordig ook van haar zelf ontworpen, handgedrukte behang. Vandaag komt ze weer live cadeaupapier zeefdrukken bij het PapierAtelier. Heel bijzonder!

Wil je meer weten over Janneke? Lees dan ook het blog over de vrijdag op Flavourites Live.

Win entreekaartjes!


F L A V O U R I T E S  L I V E  :

Flavourites Live is een driedaags webshopevent waar je een live selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Flavourites Live is de smaakvolle plek voor mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en enthousiaste bezoekers.

Wanneer: vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november

Open: elke dag van 10 tot 18 uur

Locatie: Kromhouthal in Amsterdam Noord (meer info)

Toegang: Bestel hier vooraf je toegangskaarten met korting

Het complete programma

Creatief concept en organisatie van het PapierAtelierMonique van der Vlist (HappyMakersBlog.com)| Met dank aan: Wowhow.nl, Petitelouise.nl, Kadodesign.nlPipoos.com en Ricebyrice.com | Monique Butter (tekstbureaumo.nl) 

flavourites-live-viii

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.