PapierAtelier ShowUP voorbereiding

Toen ik in november hals over kop het Papier Atelier organiseerde voor Flavourites Live had ik nooit gedacht het binnen zo’n korte tijd weer te doen. En tóch gaat het weer gebeuren. Het Papier Atelier staat op 1 en 2 februari op Show Up! #papieratelier #showUP #showUP_event

BintiHome-Showup-6802

Het Papier Atelier

Het Papier Atelier laat de online wereld van HappyMakersBlog.com daadwerkelijk tot leven komen. HappyMakersBlog.com is een spiksplinternieuw platform opgericht door Monique van der Vlist, artdirector van 101Woonideeën. Op deze website spelen creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen de hoofdrol.

 

showUP?

showUP is dé vakbeurs voor woon- en cadeauwinkels, webshops, en concept stores. Zorgvuldig geselecteerde deelnemers staan garant voor nieuwe producten. Je ziet er de laatste trends en doet er ideeën en inspiratie op. De beurs is alleen toegankelijk voor professionals uit de branches wonen en cadeauartikelen. Kom jij niet naar showUP? Op HappyMakersBlog kun je komende week meekijken. Ook zonder (web) winkel houden we tenslotte van snel en mooi inpakken.

HappyMakersBlog FlavouritesLive680

En wat doet het Papier Atelier daar?

Dit keer geen workshops in het Papier Atelier, maar praktische, snelle en vooral mooie inpakideeën. Precies wat je nodig hebt als je het al druk genoeg hebt met het versturen van alle bestellingen uit je (web) shop. Met de ideeën uit het Papier Atelier zorg je ervoor dat elk pakketje dat je verstuurt eruit ziet als een feestje, zonder dat het je extra tijd kost.

Eenvoudig en snel inpakken voor je (web) shop zijn verzorgd door Bibi de Lang, grafisch ontwerp, BL-ij.nl; Karen Weening, illustratie, Karenweening.nl; Nina Voordes, grafisch ontwerp, Paperstories.nl ;Judith en Heleen, stationery & partygoodies ontwerp, OhSoPrettyParty.com; Suzanne Paap, fotografie, Bloominspiration.com. Stuk voor stuk specialisten in vormgeving en fotografie voor je (web)winkel.

Nieuwsgierig naar deze creatieve dames? Later deze week lees je meer over hen op dit blog.

Geertje Aalders Papier Atelier

Vers nieuws: Karen Weening, Geertje Aalders en Paperfuel geven live demonstraties

Op de beurs zullen ook de illustratoren Karen Weening & Geertje Aalders aanwezig zijn om op zondag live demonstraties te geven. Maandag schrijft Karin Luttenberg van Paperfuel hoogstpersoonlijk voor jou een toepasselijke tekst op cadeaulabel of giftbag. Kom gezellig bij ons langs om kennis te maken!

Verder presenteren we in het PapierAtelier handgeschreven cadeaulabels van chalkboard.nljansontwerpfabriek, marloesdevries.compaperfuel.nl en poppy-red.nl.

 

HappyMakersBlog_Valentijn_franje-design

Tip: Check de inspiratiemuur

Ook tijdens deze editie van het Papier Atelier staat er een mooie inspiratiemuur. De muur heeft dit keer als thema valentijn. Eerder al stond er een oproep op Happymakersblog.com voor lovely Valentijns Artwork. De mooiste inzendingen prijken tijdens showUP op de muur. Mis je showUP? Geen nood, vanaf begin februari vind je volop (volwassen!) valentijns inspiratie op dit blog. ValentinesArtwork: franjedesign.nl #HappyValentinesWeek

 

showUP praktisch

Waar: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen.

Wanneer: 1 en 2 februari 2015

Open: zo: 10-18 uur, ma 9.30-18 uur

 

 

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Sponsors van het PapierAtelier : kadodesign.nl en pipoos.com
Met dank aan : o.a. BL–ij.nlDreamkey.nl, Gerard Smit Haarlem, Ompak.nl, Paperstories.nl, Printjelint.nl& Wowhow.nl (decoratie inpakmateriaal) 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.