origamizoo bird2

Ben je ook dol op papier? Dan wil je de workshops in het PapierAtelier op Flavourites Live niet missen. Op zaterdag leer je hier de fijne kneepjes van het origami vouwen!

‘Het vouwen van 1000 kraanvogels zorgt ervoor dat de wens van de vouwer uitkomt.’ Dus mocht je je komende december-maand vervelen… Grafisch ontwerpster Laila Veerman laat op haar site origamizoo.com/blog precies zien hoe je zo’n vogeltje vouwt . Leuk voor op een cadeautje of als mobiel op de kinderkamer.  Origami Zoo is sowieso een bezoek waard als je van papier houdt.

PapierAtelier Wimke Tolsma Origami

Wil je zelf aan de slag met origami, maar kun je wel wat tips gebruiken? Kom dan zaterdag 22 november naar Flavourites Live. Tijdens de workshop van Wimke Tolsma leer je hoe eenvoudig een origami strik kunt vouwen. Wimke ken je misschien van haar blog wimketolsma.nl. Daar lees alles over deze creatieve dame. Inspiratie gegarandeerd!

Tijdens de origami-workshop gebruik je papier dat beschikbaar wordt gesteld door Djello.nl. Djello is een webshop vol stationary, wooncadeaus, creatief speelgoed, diy-pakketten en nog veel meer blijmakers. Maureen, de eigenaresse van Djello, is vrijdag ook in het PapierAtelier aanwezig!

Het PapierAtelier wordt georganiseerd  door happymakersblog.

Flavourites Live vindt plaats van 21 t/m 23 november 2015 van 10-18 uur.

Adres: Kromhouthal,  Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam-Noord

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.