Papierboek Kerst Inpakker

Happymakersblog & Snor… we delen een enorme liefde voor papier, mooie patronen en illustraties. Niet gek dus dat we een leuke weggeefactie met elkaar hebben georganiseerd. En omdat Happymakersblog tijdens Flavourites Live het PapierAtelier organiseert, moest de actie met papier te maken hebben. Daarom presenteren we vol trots het Papierboek.

omslag DESSIN BOEK DEF-BE2-4mmrug.indd

Het Papierboek

Een dik boek vol papier met de mooiste dessins, ontworpen door ontwerpbureau Studio Boot. Plus originele ideeën over wat je met dit papier kunt doen. Tijdens het PapierAtelier op Flavourites Live kun je onder andere papier gebruiken van De Wereld van Snor. En hier mogen we  5 exemplaren van het Papierboek weggeven. De actie loopt tijdens Flavourites Live. Je kunt meedoen door een mail te sturen aan monique@happymakersblog.com. Zondagavond 23 november worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Op De Wereld van Snor vind je alles om het leven leuker en makkelijker te maken. Van soeprecept tot DIY-patroon tot een quote om je te laten glimlachen.

Studio Boot ontwerpt van visitekaartje tot interieur, van website tot boek. Meer over hun werk lees je op studioboot.nl.

Papierboek Dessinvellen

Het PapierAtelier wordt georganiseerd door happymakersblog.

Flavourites Live vindt plaats van 21 t/m 23 november 2015 van 10-18 uur.

Adres: Kromhouthal,  Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam-Noord

Dank aan Monique Butter (tekstbureaumo.nl) !

DIY Paper Wrapping

Dessin Christmas Papierboek

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.