Hanke Arkenbout-53

De eerste dag van het Papier Atelier was een dag vol enthousiaste mensen. De mooie cadeautjes werden gemaakt samen met Bibi (BL-ij), Ellen Vesters en Kim Welling. Morgen de tweede dag in het Papier Atelier, hier vind je de workshops.

Drukwerk

Nina Voordes van Paper Stories

Nina is niet alleen grafisch ontwerper, maar ook eigenaar van webshop Paper Stories (next hippest shop najaar 2014!). Nina heeft altijd een grote voorliefde gehad voor alles wat met papier te maken heeft. Deze liefde is duidelijk te zien aan haar webshop, die gevuld is met notitieboekjes, schriften, stickers, papieren zakjes, labels, stempels, agenda’s en meer. Kortom: een snoepwinkel voor papierliefhebbers! Met papier kan iedereen verhalen vertellen, voor zichzelf in een boekje, voor een ander in de vorm van een kaart of brief of als bijzonder ingepakt cadeautje. Paper Stories heeft alles in huis om de mooiste verhalen te vertellen en vorm te geven.

 

wimke tolsma Papier Atelier

Wimke Tolsma

Voor Wimke is haar blog haar kleurrijke dagboek. Hier deelt Wimke fragmenten uit haar hectische leven als moeder met twee dochters van 4 en 7 jaar en als geliefde van Wopke. Maar vooral… over haar liefde voor het zelf maken. Regelmatig post Wimke een inspirerende, maar altijd eenvoudig te maken DIY. Wimke is bovendien diy-gastblogger voor Bloesem (B-Kids), Moodkids en V&D en is in te huren als gast-pinner, want naast dat ze een lichtelijke blogverslaving heeft, is ze ook verslingerd aan Pinterest. Wimke laat tijdens de workshop zien hoe je zelf zo’n geweldige strik vouwt. Als stralende finishing touch op je ingepakte cadeautjes!

Elske PapierAtelier

Elske Leenstra

Meet Elske Leenstra. Elske heeft een zwak voor mooie posters en prints. Op haar website deelt ze een stukje van haar leven én haar ontwerpen (waaronder printable kalenders en posters). Ontwerpen die ze met liefde maakt en waarmee ze een glimlach op je gezicht wil toveren! Maar in haar blogshop vind je Elske’s grootste trots: kaarten en items van eigen ontwerp. Mooi in een lijstje of met tape aan de wand. Ga in het Papier Atelier samen met Elske aan de slag om cadeauzakjes te versieren met mooie pakkende quotes. Zo maak je je cadeautje in een handomdraai persoonlijk en heel origineel.

OhSoPrettyParty Hanke Arkenbout-40

Judith & Heleen van Oh So Pretty Party

Je cadeau is ingepakt en wat je alleen nog nodig hebt is een pretty paper topping! Judith en Heleen zijn dol op het mixen van materialen, letters, grafische prints & handwerk. Om een cadeau net die persoonlijke touch te geven, laten zij zien hoe je cartboard ribbons maakt.

Je hoeft geen vaste hand te hebben of het beste handschrift. Met hun slimme tips & tricks draai je een oude doos of stuk karton zo om in pretty paper toppings! En een goodiebag met een shoppinglist én surprise zorgt ervoor dat je thuis nog veel meer pretty toppings kunt creëren.

 

Fotografie Oh So Pretty Party: hankearkenbout.com

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Karinantwoord
22 november 2014 om 08:31

Wat een leuke en enthousiaste blog zeg! Wordt hier heel blij van op de vroege ochtend :).

moniqueantwoord
29 november 2014 om 07:33
– Antwoord aan: Karin

Kijk dat is heel fijn om te horen:-)) Zelfs blij maken in de vroege morgen, heel erg leuk. Dank je wel Karin. Welkom op mijn nieuwe blog!

Moniek – moosmadeantwoord
22 november 2014 om 22:51

Het was hartstikke leuk; dank je wel!

moniqueantwoord
29 november 2014 om 07:31
– Antwoord aan: Moniek - moosmade

Hoi Moniek, Heel gezellig ook dat jij erbij was. Alle goeds xxx, vli

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.