Ruth Hengeveld Trots PapierAtelier

Het programma voor zondag 22 november

Je kunt het bijna niet hebben gemist: ook dit jaar is het PapierAtelier aanwezig op het leukste shopping event van het jaar: Flavourites Live. In het PapierAtelier koop je de mooiste papierproducten die –ter plekke- voor jou op maat worden gemaakt. En je kunt de leukste workshops volgen. Opgeven kan nu al. Kom je ook?

De zondag van het PapierAtelier

Op de allerlaatste dag van Flavourites Live 2015 wordt het PapierAtelier bemand door een aantal bijzondere creatieven: Ruth Hengeveld, Marc Dahlhaus, Joke van Jeau& en Marieke ten Berge. Ze verkopen hier hun zelfgemaakte spullen en geven de door jou gekozen producten live een personal touch. Je gaat dus naar huis met een uniek cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.

Ruth Hengeveld PapierAtelier

Voor jou gemaakt: je eigen tekst in een illustratie

De 28 jarige Ruth Hengeveld maakt prachtige illustraties. Ze werkt voor verschillende tijdschriften, maakt geboorte- en trouwkaartjes en raamillustraties. Is er tijd over? Die gebruikt ze voor eigen werk zoals kaartjes en posters. Offline is haar werk te koop via museum de Schotse Huizen in Veere. Is dat iets te ver weg, dan kun je ze ook bestellen via de website van Ruth.

Op maat: op zondag staat Ruth in het PapierAtelier om kleine, persoonlijke posters te maken. Je kiest een van haar illustraties uit en Ruth schrijft daar live een tekst of qoute naar wens in.

Meer over Ruth vind je op ruthhengeveld.nl.

The Machinery PapierAtelier

Voor jou gemaakt: een lasercut slinger

Marc Dahlhaus van The Machinery laat op zondag zien wat er allemaal mogelijk is met lasercut. En dat is heel veel! Heb je een mooi ontwerp? Dan kun je het laten uitsnijden door The Machinery. Ga je liever voor een bestaand idee. Ook leuk: illustrator Kim Welling is nauw bij het bedrijf betrokken, en dat zorgt voor mooie creaties. Je kunt bij het Atelier verschillende lasercuts van het bedrijf kopen, zoals de kaarten van Amsterdam en Rotterdam.

Op maat: Kom langs om je eigen slinger te maken met een mooie qoute of een naam.

Meer over The Machinery vind je op themachinery.nl.

 

Marieken ten Berge PapierAtelier2

Voor jou gemaakt: een persoonlijke portret

Marieke ten Berge tekent al zo lang ze zich kan herinneren. Niet gek dus dat ze van haar hobby haar werk maakte. Ze illustreert voor boeken en tijdschriften en maakt posters en kaarten die in verschillende webwinkels te koop zijn en vandaag bij het PapierAtelier. Ze werkt normaal gesproken vanuit haar studio aan huis, in een verbouwde koeienstal., maar verplaatst haar werkplek op zondag naar het PapierAtelier.

Op maat: Wie echt iets bijzonders wil, zit vandaag goed. Marieke illustreert live mini winterposter op A5-formaat. Kies een van de vier frames en Marieke maakt er ter plekke een tekening naar wens in.

Meer over Marieke vind je op marieketenberge.nl

Marieke ten Berge PapierAtelier

De workshop van de zondag

Vandaag is ook Jeau& aanwezig in het PapierAtelier. Ze geeft een workshop kalligrafie. Opgeven kan nu al. Dan profiteer je meteen van de vroegboekkorting en betaal je geen € 10 voor de workshop maar slechts € 8,50. Doen!

Workshop PapierAtelier Jeaand

Praktische informatie

I N S C H R I J V E N  W O R K S H O P S :

Bijdrage: Meedoen aan een van de workshops kost € 10 per persoon;
bij voorinschrijving € 8,50 per persoon.

Aanmelden: via Monique@happymakersblog.com o.v.v. je workshopkeuze en contactgegevens.

Voorinschrijving: mogelijk tot en met zaterdag 20 november 2015.

Aanrader: Ter plaatse aanschuiven is mogelijk maar liefst weten we vooraf of je mee wilt doen. Vooral ook om teleurstelling te voorkomen.

 

F L A V O U R I T E S  L I V E  :

Flavourites Live is een driedaags webshopevent waar je een live selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Flavourites Live is de smaakvolle plek voor mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en enthousiaste bezoekers.

Wanneer: vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 november

Open: elke dag van 10 tot 18 uur

Locatie: Kromhouthal in Amsterdam Noord (meer info)

Toegang: Bestel hier vooraf je toegangskaarten met korting

C O L O F O N : Het PapierAtelier is een idee van Happymakersblog.com // Tekst : Monique Butter (tekstbureaumo.nl) //  Met dank aan : Drukwerkdeal, Kadodesign, Pipoos, Ompak, RicePetitelouise & Wowhow

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.