Wat zijn de afgelopen 12 dagen snel gegaan! Het was weer een feest om de KerstkaartenCountdown te maken. Wat hebben we veel moois voorbij zien komen.

Nog meer dan voorgaande jaren wil ik jullie bedanken voor de inzendingen & enthousiaste reacties. Dit jaar was het toch extra spannend hoe de Countdown zal uitpakken op deze nieuwe stek. Wat geweldig om te merken dat jullie mijn nieuwe blog hebben gevonden en ook nu je kerstkaart(en) toesturen. Juist in deze afrondende tijd bij 101Woonideeën voelt dat extra goed, thx lieve mensen!

kerstkaartenCountdown_ruthhengeveld

Nog één dag genieten van prachtige kaarten. Wij wensen je alvast een heel mooie kerst en een fantastisch 2015. Kijk morgen ook nog even naar dit blog. Dan staat er een cadeautje op je te wachten!

 

KerstkaartenCountdown BlogBanner

 

Naar het kaartje van Ruth Hengeveld blijf je kijken. Er gebeurt zo veel. Je kunt de kerstkaart bestellen via ruthhengeveld.nl, maar gezien het feit dat je naar het kaartje blijft kijken, is het wellicht een aanrader de poster van deze afbeelding meteen mee te bestellen.

KerstkaartenCountdown BINT

Corine Matser zit normaal gesproken achter de glasbrander om glaskralen te smelten voor haar bedrijf Bint, maar soms maakt ze een uitstapje naar illustratie. De afbeelding voor deze kaart maakte ze met één vinger en Sketchbook Pro op haar iPad. Wij vinden hem geweldig. Kan ie ook op posterformaat worden uitgebracht? Je vindt Corines werk hier.

KerstkaartenCountdown Paradijs

Deze kaarten zijn getetkend door het Paradijs. Bij deze winkel in Arnhem kun je terecht voor alles op het gebied van illustraties. Natuurlijk kun je de kaarten ook online bestellen.

KerstkaartenCountdown_LoveLetterpress_

Ook vandaag een kaartje dat op ambachtelijke wijze is gemaakt; weer op de letterpers. Lindsey Knoop van LoveLetterpress ontwierp een prachtig kerstkaartje met feestelijk slingers. Wie wil die nou niet op zijn deurmat vinden? Je koopt het kaartje via loveletterpress.nl.

KerstkaartenCountdown MET MARJET

Deze kaart van Marjet gaat het hele jaar mee (metmarjet.nl)!  Onderstaand kersthondje is van Studio Teer!

Studio Teer 2

Nóg meer kerstkaarten!

Niet alle kerstkaarten zijn gebruikt. Natuurlijk willen we ook hen bedanken voor de inzendingen. Dank Angeles (angelesearth.com), Sanne (sannetekent.nl), Jojanneke (etsy.com/Rijckdom), Eric en Margriet (postcardasylum.com), Aline (brocantepost.nl), Alma (almalangerak.nl), Annette (annetteandela.com), Katrien (etsy.com/grafischwerkt), Geanne (geannewelles.nl), Vita (lavievita.nl), Anita (postpapierenzo.nl), Linda (studiolnd.nl), Annemiek (theowlsaid.nl) en ihlja (illeke.nl)!

animale-Foxy-a6-postcard-voor

In de webshop van Miss Honeybird vind je heel, heel veel stempels. Erg leuke stempels. Grote stempels, kleine stempels, stempelkussens. En… kaarten. Erg leuke kaarten ook. Waaronder deze kerstkaarten. Om hebberig van te worden.

Kerstkaarten Countdown eef lillemor

Drie van de kerstkaarten van Eef Lillemor o.a. te koop via petitelouise.nl

 

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.