KerstkaartenCountdown IngridWuyster

Bij kerst hoort een cadeautje. Ingrid Wuyster ontwierp speciaal voor de lezers van Happymakersblog gratis te downloaden cadeaulabels. Wij zijn er ontzettend blij mee, ik hoop jullie ook. Veel plezier ermee. Klik verder voor het interview en gifttags. Fijne kerst!

IngridWuyster_EnjoytheSeason 

Kerstkaartencountdown_Freedowload_Winterlabels_Teken-ing

De allermooiste printable ‘Winter gifttags’ van Ingrid!
Print de wintertags uit voor je pakjes en maak er een liefdevol feestje van.
Je kunt de gifttags hier downloaden op klein en groot formaat.

 

 

KerstkaartenCountdown portret_ingrid 

Wie ben je?

‘Mijn naam is Ingrid Wuyster (1986). Ik heb gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Al sinds mijn studietijd werk ik als illustrator. Vanuit mijn kleine studio aan huis doe ik wat ik het liefste doe: mooie dingen maken. Iedere keer weer vind ik het een feest om met mijn illustraties een goed project net dat beetje extra’s te geven.’

 

KerstkaartenCountdown Ingrid Wuyster studio

Waar kennen we je van?

‘Wellicht van mijn illustraties voor BoekieBoekie (waarmee ik in 2013 de 2e prijs bij de stArt Award won), FLOW of andere tijdschriften. Naast het werken voor tijdschriften en communicatiebureaus vind ik het heel leuk om voor lieve mensen een geboorte- of trouwkaart op maat te maken. Het maken van zo’n kaartje is heel persoonlijk en ik kan er veel humor en detail in kwijt. Ook leuk, maar iets wat ik heel spannend vind en waar ik nog in wil groeien: dit jaar ben ik voorzichtig begonnen workshops te geven op scholen en bij educatieve instellingen.’

This photo ^ is made with love by Hanke Arkenbout 

 

 

KerstkaartenCountdown Ingrid Wuyster schets

Typisch jij?

‘Kleur en textuur. Deze twee dingen maken alles zoveel levendiger en intenser wanneer je er goed naar kijkt: je moet het willen aanraken. Kleur en textuur zie je bij mij in alles: mijn kleding, mijn interieur en ook in de uitwerking van mijn illustraties.’

KerstkaartenCountdown Ingrid Wuyster Werk

Waar droom je van?

‘Een (web)winkel vol spullen met mijn eigen illustraties. Deze wens groeit al sinds ik op de academie kleine producten maakte voor bij mijn portfolio. Door het illustratiewerk heb ik (gelukkig/helaas) nog geen tijd gehad om dit uit te breiden. Er liggen wel enkele spullen bij verschillende conceptstores, maar komend jaar wil ik echt mijn eigen webshop openen. Ik zou ook graag een werkplaats willen waar ik druktechnieken kan uitvoeren en zelf creatief kan klussen. En natuurlijk heb ook ik de droom van die boekenkast vol (kinder)boeken met titels die door mijzelf geillustreerd zijn.’

 

KerstkaartenCountdown Ingrid Wuyster werk2

Waar ben je over 10 jaar?

‘In een mooie, lichte studio vol planten en met een volière met een heleboel parkieten. Ik hoop dat ik met trots kan laten zien dat ik aan veel toffe projecten heb meegewerkt als illustrator/beeldmaker. Wie weet heb ik een eigen conceptstore of creatief platform en ik hoop minstens één boek te hebben geïllustreerd. Verder wil ik vooral plezier hebben in wat ik maak en daarmee hoop ik anderen ook veel plezier te geven.’

 

Mensen kunnen je online vinden op:

Website: www.teken-ing.nl

Instagram: @teken_ing

Facebook.com/teken.ing

 

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

8 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Margreetantwoord
25 december 2014 om 10:00

Dank je wel! Ik heb ze net uitgeprint en ze zijn prachtig! Dat gaat mooi staan op de kersttafel. Dank je wel en fijne feestdagen, Margreet

moniqueantwoord
28 december 2014 om 10:23

Hé Margreet, wat leuk om je hier te lezen. Hoop dat je fijne kerstdagen had. Geniet van je vrije dagen én een mooi 2015! Liefs, vli

lemondedisantwoord
18 december 2015 om 22:33

these are really too pretty! thank you so much for sharing! i posted the link here: https://fr.pinterest.com/lemondedis/christmas-gifts-tags-boxes-others-freebies/

Annaantwoord
11 november 2016 om 04:06

Warm greeting from Taiwan. Thank you very much for offering those beautiful gift tags for us to download. Thank you for your kindness. Wish you an early christmas

The Ultimate Guide: FREE Printable Christmas Gift Tags – The Inspired Roomantwoord
9 december 2016 om 13:20

[…] Happy Makers Blog (download HERE!) ^ […]

The Ultimate Guide: FREE Printable Christmas Gift Tags – VIPortal Homesantwoord
9 december 2016 om 21:35

[…] Happy Makers Blog (download HERE!) ^ […]

Fun Free Printable Gift Tags | The Turquoise Homeantwoord
15 december 2016 om 22:40

[…] Happy Makers Blog […]

Arnell Verhoefantwoord
17 december 2016 om 00:02

Thank you so much for the darling tags! You are very talented!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.