KerstkaartenCountdown StudioFrey

We weten het: kerstkaarten zijn om te versturen. Maar de kaarten die vandaag in de KerstkaartenCountdown staan, willen we het liefst zelf houden en aan de muur hangen. Mooi, mooi, mooi!

KerstkaartenCountdown BlogBanner

 

Wij wisten het al heel lang: 101-vormgever Sigrid Bulens kan ook héél leuke posters, kaarten en banners maken. Bijvoorbeeld deze kerstkaarten. Je kunt ze gratis downloaden vanaf haar blog StudioFrey.nl.

Printable-New-Year-StudioFrey-3

Vormgever en illustrator Saskia Rasink heeft een cadeautje gemaakt voor ons allemaal: gratis printables. En niet zomaar wat: een kerstkaart, kerst-gifttags én inpakpapier met kerstthema. Alles prachtig uitgewerkt. Je vindt ze op saskiarasink.nl. Tipje van ons: het inpakpapier is ook heel leuk als poster te gebruiken!

Print

printable

KerstkaartenCOuntdown Rozemarijn

Kleine kunstwerkjes zijn het, de kerstkaarten van RozeGroen. Rozemarijn Groenewold maakte ze met liefde. Op de een zie je een tafereel uit het bijbelverhaal, de ander verbeeld een kersthut in het bos, waar je het liefst direct naar toe zou gaan. Je koopt de kaarten via Rozemarijn’s Etsy-shop.

KerstkaartenCountdown Rozegroen sfeer

 

KerstkaartenCountdown Letterpers StudioFrey

Tiny Risselada van Letterpers is een bekende in de KerstkaartenCountdown. Tiny heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van kaarten op een oude letterpers en dat doet ze geweldig. Haar kerstkaart staat weer hoog op ons verlanglijstje. Tip: Tiny maakt niet alleen geboorte-, trouw en visitekaartjes op bestelling, ze verkoopt ook een aantal ‘standaard’ kaarten en posters. Mooi! (Fotografie: Studio Frey)

KerstkaartenCountdown Letterpers

KerstkaartenCountdown Letterpers2

 

kerstkaartencountdown

 

Links Bitchin x-mas  van ‘Do not iron” en rechts de kerstkaart van Odds and Ends.

 

KerstkaartenCountdown 150pix

Volg de Kerstkaarten Countdown ook via Pinterest en Instagram.

Op Pinterest verzamelen we alle nieuwe kerstkaarten van dit jaar tot een compleet overzicht. Volg ons via #kerstkaartencountdown.

Op Instagram vind je de Kerstkaarten Countdown hier.

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Letterpers in de Kerstkaarten Countdown « Letterpers.nlantwoord
22 december 2014 om 22:07

[…] New Year kaart uitgekozen door de Kerstenkaarten Countdown en dit jaar gepubliceerd op de blog van Happy Makers Blog. (voorheen op de 101 Woonideeën blog). We hebben nog een paar kerstkaarten te koop in onze shop in […]

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.