Creatief richting kerst

Waarom zou je wachten tot de kerstdagen? Pak nu af en toe al een half uurtje en laat je creativiteit stromen. Heb je door alle decemberdrukte last van een writersblock of lijkt je creativiteit sowieso ver te zoeken? Deze boeken helpen je zo op weg! En het leuke is: je kunt ze winnen!

Boek 1  Lekker veel en fout

Ben jij ook zo dol op foute kersttruien? Ze zijn zo leuk dat het moeilijk kiezen is. Voorkom keuzestress en koop dit boek. In Kleine Kersttruien Breien met Club Geluk staan breipatronen voor 24 verschillende truien. Mini-truien wel te verstaan, waarmee je de kerstboom aankleedt. Denk je nu: ik heb écht niet genoeg tijd om nu nog 24 truitjes te breien: geen nood. Brei gewoon het hele jaar door! Het wordt vanzelf weer kerst. Tip: De truitjes zijn ook erg leuk om de kerstcadeaus mee te versieren.

Kleine kersttruien breien met Club Geluk. 24 patronen in het Nederlands en Engels € 12,99 (clubgeluk.nl).

Winnen? Wil je een van deze 3 boeken winnen? Vul dan voor
20 december 2018 onderstaand deelnameformulier in.

Boek 2  Stap voor stap breien

De makers van Pom Pom Magazine, een van de meest eigentijdse en eigenzinnige breimagazines, hebben een boek uitgebracht: Knit How – Simple Knits, Tools & Tips. De leuke patronen worden ondersteund door een heldere uitleg en duidelijke illustraties. Heb je toch het gevoel dat je wat persoonlijke begeleiding nodig hebt bij jouw nieuwe brei-avontuur? Kijk dan eens naar de brei- en wolworkshops van Ja Wol, ook voor startende breiers! Wedden dat je binnenkort de pennen laat tikken?

Knit How – Simple Knits, Tools & Tips € 22,- (ja-wol.com).

Maak kans op een van deze 3 boeken

Boek 3  Voor een kleurrijk 2019

Op Pinterest zie je de prachtigste bullet journals voorbij komen. Zo mooi dat het lijkt alsof journallen alleen is weggelegd voor professionele illustratoren. Niets is minder waar bewijst Anne Jorinde Kuiper met haar boek Handlettering & Illustratie in je Bullet Journal. Naast alle ruimte in het boek om de dagen te vullen met jouw eigen to-do lijstjes en reminders, staan er handlettering-tips in en illustratievoorbeelden in. Anne laat zien hoe je meer structuur en overzicht krijgt én hoe je in een handomdraai de meest prachtige pagina’s opzet.

Handlettering & Illustratie in je Bullet Journal € 17,99. Kijk voor de verkooppunten op goudenlijntjes.nl.

Tip: vrijdag 18 januari masterclass Bullet Journaling o.l.v. Jorinde en Nienke (Letter.type)

 

DeelnameformulierWil je een van deze 3 boeken winnen?
Stuur dan voor 20 december 2018 in

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.