HappyMakers’ kerstpost voor dankbare ontvangers

Doe mee! Stuur mij jouw kerstwens en ik stuur een countdown’ kerstkaart door naar het ouderenfonds, voor ouderen

 

Heb je ook gehoord van de kerstkaartenactie van het Nationale Ouderenfonds en PostNL? Net als vorig jaar wil ik daar graag aan mee doen. Ik verstuur de echte kerstkaarten die ik heb gekregen voor de KerstkaartenCountdown naar ouderen die dat goed kunnen gebruiken. Jullie kunnen er ook aan meedoen, door mij jullie wensen voor eenzame ouderen te sturen. Ik schrijf ze op de kaart en stuur ze op. Zo zorgen we samen voor een klein beetje december-geluk. Stuur ook een kerstgroet. Lees verder hoe!  Alle illustraties in dit bericht zijn van illustrator Karin Bijlsma

Hoe kun jij ook een kerstgroet toesturen?

  1. Stuur mij een kerstgroet voor op de kaart (met of zonder je postadres*)
  2. Via mail: monique@happymakersblog.com of hieronder als reactie
  3. Ik schrijf jouw groet op een Countdown’ kerstkaart
  4. Daarna stuur ik jullie kaarten in 1x door naar het Nationale Ouderenfonds
  5. Samen met Post NL zorgen zij dat je kaart op het juiste adres komt
  6. Nb. Dit kost jou geen postzegel
  7. Doe vooral mee en mail je groet s.v.p. uiterlijk dinsdagmorgen 19 december

*) Veel ouderen vinden het leuk om een kaartje terug te sturen.
Sta je hiervoor open, geef dan s.v.p. ook je eigen adres aan mij door.

 

Wat is de Kerstkaarten Countdown? Op HappyMakersBlog tel ik vanaf komend weekend af naar kerst. Voor de 9e keer tel ik iedere dag af met een blog vol kerstkaarten. Je kunt via deze link terugkijken naar de Countdowns van vorige jaren.

1 miljoen ouderen in Nederland zijn eenzaam. Dat is 1 op de 4 ouderen! In iedere straat woont dus wel een eenzame oudere. Zo’n 200.000 (!) ouderen zijn zelfs alleen met de feestdagen. Een kerstkaartje betekent veel voor hen. Zij verdienen een lieve kaart.

Illustrator Karin Bijlsma: haar webshop & chocolade adventkalender

 

Door samen een kerstkaart te versturen
voelt iemand zich weer een beetje minder alleen

Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL organiseren daarom samen een kerstkaartenactie.
De KerstkaartenCountdown haakt aan met de ‘echte’ kerstkaarten uit de Countdown waarop ik jullie wensen schrijf. Hier vind je de website van het Ouderenfonds.

 

Kom op, doe mee!
Ik verstuur liefst álle kerstkaarten met mooie wensen
zodat we met elkaar zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

HappyMakers’ Kerstpost!

Dank alvast! Zie je wens tegemoet, Monique

– – – – – – 

Je kunt de KerstkaartenCountdown ook volgen via:

• Instagram @happymakersblog #kerstkaartencountdown
Facebook HappyMakersBlog
Op Pinterest verzamel ik alle kerstkaarten
tot een compleet 2018 overzicht.
• Pins terugkijken : 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017

 

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.