wijzijnkees_kadodesign_styling_08

Een cadeautje geven is altijd leuk. Maar het kan altijd leuker. Met een beetje extra inspanning, zorg je ervoor dat de verpakking een feestje op zich is. Tijdens de workshops op Flavourits Live leerde je de fijne kneepjes van het ‘inpak-vak’.

Toffe Madammen Paperstories

Het papier dat in het PapierAtelier op Flavourites Live werd gebruikt is gesponsord door Kado Design. Bij KadoDesign.nl vinden webshops en winkels precies wat ze nodig hebben om van elke aankoop een cadeautje te maken. Het kan voor je worden ontworpen, maar je kunt ook kiezen voor de vaste collectie. En die laatste is niet verkeerd, want Kado Design werkt samen met leuke ontwerpers. Zoals deze:

Toffe Madammen

Tinne+Mia by Toffe Madammen wordt gevormd door het ontwerpers-duo Marjan Godrie en Karien Kuijpers. Ze hebben een zwak voor papier en stoffen, grafische prints en opvallende typografie. Dat zie je terug in alle ‘feel goods’ die ze maken, zoals notitieboekjes, cadeaupapier, woonkussen, beddengoed en nog veel meer. Kijk eens op tinne-mia.nl.

Margo Slingerland

Margot Slingerland is ontwerpster en illustrator. Haar sprookjesachtige illustraties hebben iets zachts, spannends en een zweem van nostalgie in zich. Meer van haar werk zie je op facebook.com/bymargoslingerland en margoslingerland.nl.

web_kadootje_pimpelmees_vintagefriend_01

Wie kent het behang van Studio Ditte niet? De prints met vogelhuisjes, bordjes, robots, autootjes, knoopjes, lepels of het sloophout zijn inmiddels beroemd. Maar Studio Ditte maakt meer: ook papierwaren en textiel (zelfs kinderpyjama’s). Op studioditte.nl lees je alles over hun werk.

Nog zo’n blijmaker: Pimpelmees. Wie op zoek is naar een geboortekaartje of een trouwkaart moet eigenlijk bij Pimpelmees beginnen. Geen kaartje nodig? Pimpelmees maakt ook stationary zoals een familieplanner of een agenda voor 2015. Je vindt alles op pimpelmees.com

Popjes Art maakt kleurrijke, nostalgische foto’s van vintage popjes en daar worden dan weer producten van gemaakt zoals kaarten, schriftjes, tassen, buttons en meer. Nieuwsgierig? Kijk dan op popjesart.nl.

Jojojanneke heeft zich gespecialiseerd in het maken van geboortekaartjes. Haar werk is altijd kleurrijk en vrolijk. Geen geboortekaartje nodig? In haar webwinkel vind je ook stickers, notitieblokjes, strijkapplicaties, buttons en leuke DIY-ideeën. Jojojanneke.nl

Voor de mooiste patroontjes moet je bij Jessica Nielsen zijn. Jessica’s ontwerpen zijn kleurrijk en stoer en altijd geïnspireerd door de natuur. Haar patronen worden gebruikt op textiel, tassen, paraplu’s, inpakpapier, kaarten en nog veel meer. Je vindt haar op jessicanielsen.nl.

Producten van Kadodesign zijn voor particulieren o.a. verkrijgbaar via Paperstories.nl en Dreamkey.nl

Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

wijzijnkees_kadodesign_kerstboom_kado's_03

styling: wijzijnkees.nl voor kadodesign

wijzijnkees_kadodesign_panda_01

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.