Lisa Rozetten

Wat jammer, het is morgen alweer de laatste dag van het Papier Atelier. Het bevalt me daar wel, ik wil wel in het Atelier blijven. We hebben zo’n goede locatie, ideaal als werkplek. We nemen het er nog een dag van samen met Adelheid, Lisa en Karin. Kom je kijken?

Lisa Manuels van Elle Aime

Elle Aime is een winkel vol handgemaakte producten en cadeautjes; van gezeefdrukte tasjes tot sieraden en van illustraties voor aan de muur tot stempels. Lisa Manuels is de eigenaresse van deze Rotterdamse winkel en verkoopt alleen spullen waar ze zelf heel blij van wordt. Ook geeft en organiseert ze creatieve workshops en cursussen in Elle Aime. Je kunt er dus niet alleen terecht voor handgemaakte en unieke cadeaus, maar ook om zelf aan de slag te gaan. Leer bijvoorbeeld boekbinden, illustreren of volg een workshop ‘gift wrapping’. Op Flavourites Live laat ze je wilde rozetten maken. Onvervalste blikvangers die van jouw cadeautje een waar pronkstuk maken!

 

Adelheid van Rossum van Boxes and Books

Adelheid redigeerde jarenlang de creatieve werkbeschrijvingen bij Ariadne at Home. Niet zo gek dus dat ze inmiddels eigenaar is van het creatieve Boxes & Books! In haar papieratelier maakt ze dozen en boeken in allerlei maten, kleuren en dessins. Van fotodoos tot herinneringsdoos en van receptieboek tot boek van losse vellen voor een huwelijk. Zonder lijm of plakband laat ze tijdens Flavourites Live geweldige, maar toch eenvoudige inpakideeën zien waar je zelf mee aan de slag kunt. Leuk!

Adelheid Boxes

Fotografie: Ton Bouwer/moonshineweb.eu

Karin Luttenberg van Paper fuel

Grafisch ontwerpster en illustrator Karin Luttenberg doet zoiets leuks… Ze maakt elke dag een tekening en deelt die met de wereld. Hieruit is haar creatieve concept Paper fuel ontstaan. Met Paper fuel ontwerpt Karin kaarten, posters en andere paper goodies met handgetekende typografie en illustraties, meestal in zwart en wit. Alles is handgetekend en later digitaal gemaakt om te drukken. Met haar tekeningen wil Karin de wereld een stukje mooier maken, en daar slaagt zij volledig in.

wrapping-paperfuel

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.