flairhappykaarten680

Écht wel dat ik heel ‘happy’ ben met de opdracht voor Flair Happy kaarten. Vorig jaar had ik ook al een paar opdrachten voor dit tijdschrift (waar ik héeel blij van werd!). Voor een van die opdrachten zocht ik illustratoren die passen in de ‘nieuwe’ stijl van flair. Inderdaad nieuwe stijl… Want ken je Flair van dit moment? Als je het tijdschrift de laatste 1,5 jaar niet hebt bekeken moet je dat vooral écht weer een keer doen. En nee, ik ben niet ingehuurd voor een verkooptalk. Kijk zelf maar eens in dit nummer van Flair met deze Happy kaarten.

Postkaart A6 Kijk eens geel ligg 2e.indd

De makers van de Flair Happy kaarten

De Happy kaarten krijg je cadeau bij Flair 04. Ik mocht wéer (YES, jippie!) op zoek naar illustratoren en de kaarten samenstellen met zwart-wit als stijlopdracht. De Flair Happy kaarten zijn geïllustreerd & geschreven door Nelleke van Redcheeksfactory.com, Karin van Paperfuel.nl, Nanda van Thebirdsandbees.nl, Margreet van Vrolijkfabriek.nl (bovenstaande illustratie) en Simone van MissHoneyBird.

 

Instagram actie #flairhappykaarten

Je kunt met deze Happy kaarten op Flair’s instagram, posters van PaperFuel winnen.  Wat je hiervoor moet doen, lees je op de website van Flair. Het nummer met Happy kaarten is verkrijgbaar tot en met a.s. woensdag 28 januari.

 

Credits sfeerbeeld: fotografie: René Gonkel, styling: Jasmijn Stegeman, samenstelling illustraties: Monique van der Vlist.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.