Snorfestival

Nu al een traditie!

Oké mijn zondagmiddag 20 september staat al langer geblockt voor het tweede Snor Festival. Je kunt mij nl. vinden in het Bloggerscafé samen met ca. 15 andere bloggers. Maar als ik jou was, zou ik ook zeker naar het Snor Festival gaan als je de kans hebt. Er is weer zoveel te beleven tijdens dit tweede Festival op kampeerterrein de Lievelinge in Vuren. Illustraties: Ilse Weisfelt

SF15_FlyerA5_05_LR_Page_2

Wil je kans maken op twee kaartjes
voor het Snor Festival?

Maak zondagmiddag 20 september vrij in je agenda. En ik kan je die kans bieden om naar het Snor Festival te gaan. Ik mag nl. twee kaartjes weggeven voor het Snor Festival.

 

Wat moet je doen om kans te maken op deze twee kaartjes? Vul voor maandag 13 september onderstaande formulier in met je persoonlijke info plus jouw top vier van je favoriete workshops (zie overzicht hieronder). Maandag de 13e maak ik de winnaar bekend via instagram.

Programma SnorFestival

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.