Homeandgarden HappyMakersBlog3

Voor het Septembernummer van het tijdschrift Home and Garden mocht ik illustraties selecteren met uitbundige nazomer bloemen. Het zijn vijf mooie pagina’s geworden met illustraties van Sanne van Winden, Gabriela Ibarra, Holly Anne Rolfe en Lulie Wallace.

Ik laat je hier op dit moment nog niet alle details zien van de pagina’s. Noem mij misschien naïef. Ik doe dat omdat ik het tijdschrift Home & Garden graag wil supporten. Ik hoop je nieuwsgierig te maken naar het papieren magazine. Afgelopen maanden heeft de redactie van Home & Garden, het tijdschrift prachtig ‘gerestyled’ o.l.v. hoofdredacteur Makkie Mulder en artdirector Janine Couperus. Je moet echt weer ‘ns kennismaken met het tijdschrift.

Homeandgarden HappyMakersBlog COVER

Natuurlijk wil ik deze aanleiding ook gebruiken om de illustratoren die meewerkten onder de aandacht te brengen. Komende tijd laat ik je op HappyMakersBlog meer van het werk zien van Sanne van Winden, Gabriela Ibarra, Holly Anne Rolfe en Lulie Wallace.

 

Nazomer inspiratie
In september ben ik ook gastpinner voor Home and Garden. Op het gedeelde pinterestboard selecteer ik nog meer uitbundige nazomer illustraties.

Homeandgarden HappyMakersBlog

Het nazomer nummer van Home & Garden
kun je tot 20 september kopen in de winkel of online bestellen.

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.