Win het boek:
De magie van creatie

Supervers van de pers: het eerste boek van illustrator Mirjam de Ruiter. Vrijdag 10 februari was de feestelijke boek lancering. Zó vers van de pers dus! Mirjam’s droom kwam uit met dit inspirerende, creatieve journal.

Lees in dit blog
hoe jij kans maakt

 

Dit prachtig geïllustreerde journal is voor de voor-jezelf-momenten dat je ontspanning zoekt en zin hebt om creatief aan de slag te gaan. Het boek is ingedeeld in seizoenen, met inspirerende quotes, haalbare oefeningen en journalpagina’s die je inspireren.

 

Kleurrijk journal vol inspiratie en creatieve oefeningen

 

Win het boek

Mirjam de Ruiter volgde persoonlijke coaching bij mij. Als trotse coach mag ik er eentje weggeven. Wil je meedoen? Lees onderaan dit bericht hoe kans maakt op het boek.

 

 

Feestelijk vieren

Afgelopen vrijdag was ik bij de feestelijk lancering van Mirjam’s boek bij boekhandel Hoogstins in Amsterdam. Samen toasten om Mirjam’s nieuwe boek te vieren. Plus een teken tafel om de oefeningen uit het boek te proberen.

 

 

Over Mirjam

Mirjam werkt als illustrator vanuit haar studio in Italië. Haar werk is vrouwelijk en dromerig met verrassende kleurcombies. Mirjam illustreert voor Margriet en Flow. Maakt o.a. kaartendecks, boekontwerpen, stationery, prints voor stoffen en kleding.

 

 

Leef je uit met volle creativiteit

Dit kleurrijke journal is ook al heerlijk om door te bladeren en enkel kijkend te genieten. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Ik weet zeker dat je door Mirjam’s tekentutorials zelf ook een pen, potlood of stift gaat pakken. Door met een seizoen bezig te zijn ga je ze meer waarden. Door je te laten inspireren door quotes en te journalen.

 

 

Wil je het boek van Mirjam winnen?
Zo maak je kans

 

Meer Mirjam

Website: mirjamderuiter.com

Instagram @mirjamderuiter

Koop het boek via Bol.com

 

 

Inschrijfformulier


 

 

Ben jij illustrator en wil je meer bereiken met jouw werk? In de HappyMakers Academy vind je mijn trainingen en (online) workshops om stappen te maken met je werk. Alle informatie vind je hier. Extra leuk: tot 1 april kun je nog met korting clubmember worden van De HappyMakersClub.

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.