maya-angelou-plan-nederland-lisa-congdon

Een portie power vrouwen

Serieus, ik kan soms echt emotioneel worden als ik zie hoe krachtig vrouwen kunnen zijn. En helemaal wanneer vrouwen hun krachten bundelen en met elkaar in de versnelling gaan. Hoe mooi niet als je door samenwerken wél iets voor elkaar kunt krijgen. Laten we dat samen ook doen voor Plan Nederland. Op haar beurt maakt Plan zich weer sterk voor de strijdbaarheid en gelijkheid van vrouwen. Illustraties Lisa Congdon

gloria-steinem-plan-nederland-lisa-congdon

Support Plan Nederland

Miljoenen meisjes in ontwikkelingslanden worden achtergesteld, uitgebuit en gediscrimineerd. Alleen omdat ze meisjes zijn. Meisjes van over de hele wereld hebben het recht om een Wonder Woman te worden. Koop daarom hier een Wonder Woman t-shirt en steun daarmee Plan Nederland.

gertrude-stein-plan-nederland-lisa-congdon

De meisjes van nu zijn de Wonder Women van morgen

Illustrator Lisa Congdon en Maria Papova van brainpickings postte een jaar lang, iedere week op ‘the reconstructionists’, een illustratie en het verhaal van een sterke vrouw die zij bewonderen. Dit blog laat je een aantal van deze vrouwen zien.

jane-goodall-plan-nederland-lisa-congdon simone-de-beauvoir-plan-nederland-lisa-congdon

Wonder Woman t-shirt

Meisjes en vrouwen laten zich zien met het Wonder Woman t-shirt. Vrienden, vaders en opa’s steunen de actie en maken zich sterk voor meisjes en vrouwen. Daarom is het Plan Wonder Woman t-shirt verkrijgbaar in kinder,- dames- èn herenmaten. De opbrengst van het t-shirt gaat naar het meisjesfonds van Plan. Hiermee voert Plan projecten uit die de situatie van meisjes in ontwikkelingslanden verbeteren.

Help jij ook mee? Bestel hier jouw t-shirt & deel deze actie

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.