101kerstkaartencountdown-ElineRijnvos

De Kerstkaarten Countdown; zo vertrouwd en dit jaar voor het eerst toch een beetje anders. Nu de allerlaatste editie van 101 Woonideeën naar de drukker is en de 101-website binnenkort stopt, vind je de countdown op het Happymakersblog. Vanaf a.s. vrijdagavond 12-12, kun je 12 dagen lang genieten van de mooiste, leukste en meest verrassende kerstkaarten van dit jaar. #KerstkaartenCountdown

Bovenstaande kerstkaart is geïllustreerd door Eline Rijnvos

 

Monique & Monique

Monique van der Vlist en Monique Butter, twee 101-tjes in hart en nieren, zorgen ervoor dat je 12 dagen lang kunt genieten van de Kerstkaarten Countdown.

Wie wij zijn? Monique van der Vlist: ‘Mij ken je als oprichter van dit spiksplinternieuwe platform HappyMakersBlog, en als artdirector van 101Woonideeën & Tuinieren. Afgelopen 4,5 jaar was ik, naast mijn werk als artdirector, de motor van het blog en de social media van 101Woonideeën. In 2011 startte ik op het blog van 101Woonideeën met de eerste KerstkaartenCountdown. Voor deze Countdown zoek, selecteer en combineer ik de kerstkaarten. Monique Butter schrijft daarbij de teksten.

Monique Butter: ‘De afgelopen zeven jaar was ik tekstcoördinator van 101 Woonideeën. Ik gaf leiding aan de (freelance) redacteuren, deed tekst- en eindredactie, schreef interviews, blogs en coverteksten. Nu 101 stopt, heb ik besloten me volledig op mijn eigen tekstbureau en mijn blog te richten: Tekstbureau Mo en My Favourite Song of the Day. Voor mijn tekstbureau doe ik verschillende opdrachten: van het schrijven van blogberichten tot het coördineren van complete projecten. Dus heb je een klus en zoek je een gedreven (tekst/eind/coördinerend) redacteur, neem dan contact met me op via monique@tekstbureaumo.nl. Ik kijk er naar uit!’

Fotografie: Ernie Enkelaar, labl.nl

 

zilverblauw-merryandbright-680pix

Een kerstcadeau van Zilverblauw

Anki & Casper van Zilverblauw spelen dit jaar voor kerstman. Zij hebben een prachtige Merry & Bright-poster ontworpen om aan iedereen weg te geven. Je kunt hem zelf downloaden en afdrukken op het formaat dat jij wilt. Het bestand is groot genoeg, zodat je zelf kunt kiezen of je er een kaart of een poster van wilt maken. Ook leuk: maak een foto van de poster in jouw huis en upload die in de Merry & Bright-galerij op Zilverblauw.nl.

 

advent2_engelpunt_72dpi_logo

Hoeveel nachten nog?

Heb je de kerstsfeer al goed te pakken en tel je de dagen af? Wij wel hoor. Al is het maar omdat we nu gebruik kunnen maken van de leukste adventskalenders. Vooral de alternatieve vormen, die je zelf kunt vullen met kleine verrassingen, zien we graag. Bijvoorbeeld die van Engelpunt o.a. ook te koop via Djello.nl. en van de Dawanda-shop Nice Nice Nice.

 

adventkalender nice nice nice

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)

 

KerstkaartenCountdown 150pix

 

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Nynkeantwoord
11 december 2014 om 14:47

Goh, ik volg deze blog nog maar net (twee dagen), maar hij behoort nu al tot mijn favorieten. Dus ga zo door met mooie plaatjes plaatsen.
De kleuren en compositie op de bovenste foto zijn overigens prachtig

moniqueantwoord
11 december 2014 om 20:53
– Antwoord aan: Nynke

Hoi Nienke, wat fijn om te horen. Dank je wel, erg blij met je reactie. Welkom en hoop dat we elkaar langer ‘treffen’. Groetjes Monique

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.