Start op vrijdag 20 september ’24

‘Haal meer werk uit je illustraties!’ 

Jouw persoonlijke offline training van 3 maanden met
art director en coach Monique van der Vlist

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

Voor alle illustratoren, papier-ontwerpers, handwriters en illustratief ontwerpers die hun werk op een professionele, creatieve manier onder de aandacht willen brengen. Voor beginners en professionals.

Wat kun je van de trainingen verwachten?

    • Je krijgt stap voor stap duidelijkheid welke lijn voor jouw werk te kiezen, doelen te stellen en die zichtbaar te maken. Met dit resultaat ga je aan de slag.
    • Hoe je werk/product zo goed mogelijk te presenteren bij potentiële opdrachtgevers en consumenten.
    • Je krijgt uitleg op welke manier je de (gewenste) mediakanalen kunt bereiken en hoe je jouw eigen PR succesvol kunt uitvoeren.

Waarom heb je gekozen voor een langere trainingsperiode?

Met deze langere training kan ik je beter geven wat naar mijn idee nodig is. Investeren op de langere termijn wat een duurzaam effect geeft. Niet hap, snap en snel resultaat wat daarna veel te snel vervliegt. Dat wil ik écht niet. Ik streef met deze training naar een constructieve verandering. Langer stil staan bij de (nieuwe) doelen die je wilt gaan bereiken en vooral ook waarom en hoe. Reflectie, dat heeft tijd nodig.

Ik heb al eerder eens een korte social media workshops gevolgd. Is deze training dan wel iets voor mij?

Het gaat in deze training niet over de technische know how van social media, nieuwsbrieven maken en/of persberichten. Wat deze training anders maakt. We vertalen jouw werkdoel naar wát je gaat vertellen en hoe je jezelf en je mooie werk gaat laten zien.

Tijdens deze training ga ik je niet vertellen hoe je 20K extra volgers krijgt op je instagram. Nee, we gaan kijken of je uitstraling klopt met je (nieuwe) werkdoel.

Wat kost de training?

Boek de training van 20 september :
• Voor 7 mei dan krijg je € 200 euro korting : € 2.095,-
• Tot 9 juni ontvang je € 100 euro korting : € 2.195,-
• Vanaf dinsdag 9 juli geldt de volle prijs: € 2.395,-

Heb je interesse voor deze training? Vraag informatie aan via: monique@happymakersblog.com.

Kan ik voor de training subsidie aanvragen?

Dat kan zeker!

Je kunt je investering zo klein mogelijk maken door de Werktuig PPO aan te vragen. Dit is een subsidie voor mensen in het creatieve vak die een opleiding of cursus willen doen om nog beter te worden in hun vak. Kom je in aanmerking voor de subsidie, dan krijg je ⅓ van de kosten vergoed met een maximum van € 1000,-. Lees hier alles over de voordelen en subsidies.

Woon je in provincie Groningen, gemeente groot Amsterdam of Nijmegen (nieuw!) dan hoor je bij de groep lucky ones die zelfs nog meer subsidie kunnen krijgen. Zelfs tot 2/3 vergoeding!

Er komt helaas een eind aan de PPO subsidie. Je hebt enkel nog dit jaar om er gebruik van te maken. Wacht er niet te lang mee. De PPO is niet bodemloos. Op is echt op en dat kan ook op de helft van dit jaar zijn.

Wanneer is de volgende training?

De eerstvolgende training start op:
vrijdag 20 september 2024