Het hangt in de lucht!

Wat er in de lucht hangt? De liefde natuurlijk. Valentijnsdag komt eraan en dit blog gaat ervoor zorgen dat je helemaal in de stemming komt. De komende tijd vind je hier de leukste, liefste en mooiste kaarten en illustraties om te versturen naar alle mensen die je lief vindt. Want zeg nou zelf: wie wordt er nou niet gelukkig van zo’n valentijnkaartje op de deurmat? Win in dit blog deze HEART kaarten van Jurianne Matter

 

Illustratie: Josefina Schargorodsky

 

 


Valentijnkaartje van Antoinnette, Studiozwaanstraat

 

 

Naar de webshop

 

 

Zin om je onder te dompelen in een flinke portie romantiek? Op de overzichtspagina vind je alle kaarten bij elkaar. Enjoy!


Illustratie : Kercia Jane

 

 

Maak jij zelf kaarten die helemaal bij dit thema passen? Laat het me weten, want ik neem jouw werk graag op in dit blog. Hier lees je precies hoe dat werkt. 


Valentijnkaartje van illustrator Annouk Goselink

 

Naar de webshop

 

 

De leukste manier om de liefde te verspreiden


Te winnen!

En om verliefd te worden op deze HEART kaarten van Jurianne Matter. En om je hart nog een slagje sneller te laten kloppen mag ik een set kaarten weggeven! Zin om je geluk te beproeven? Je maakt kans op de kaarten, door onderstaand formulier in te vullen voor 1 februari a.s.. Donderdag 2 februari informeer ik de winnaar rechtstreeks en deel de naam van de winnaar via @Happymakersblog (stories).

 

 

Jurianne’s webshop

 

 

 

Deelnameformulier

 

 

PS

Over mijn training

Dreigen je doelen en goede voornemens voor dit jaar inmiddels in het water te vallen? Pak de touwtjes stevig in handen en doe mee met de training Haal meer werk uit je illustraties. Wedden dat jij de doelen voor jouw bedrijf dit jaar nog gaat halen! Nieuwsgierig? Laat het me weten, dan vertel ik je er alles over. Lees hier ook blogs over mijn training

 

 

 

 

 

Ik selecteerde al veel meer kaarten voor Valentijn
van Nederlandse en Vlaamse illustratoren.
Je vindt de Valentijnblogs hier.

Creatief idee, samenstelling en productie: Monique van der Vlist
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)
Handgeschreven teksten: illustrator Sandra Sier (Hejsan.nl)

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.