Trainings teamwork
Je hoeft je werk als illustrator echt niet alleen te doen

Nee, er staat niet een bus met personeel voor jouw deur te wachten. Wel een groep collega illustratoren en ontwerpers die met je mee willen denken en je willen helpen op het moment dat jij stappen in je bedrijf gaat maken. Ook die staan overigens niet voor de deur, je vindt ze tijdens de training: “Haal meer werk uit je illustraties’!. Op naar trainings teamwork! Illustratie: Lisa Congdon

 

 

Trainings teamwork

Trainings teamwork 

De training volg je in een groep van zo’n 6 – 8 illustratoren en ontwerpers. Elk met een eigen specialiteit, maar met een gedeeld enthousiasme en de wil om verder te komen met hun werk. En daar helpen we elkaar bij! Want natuurlijk focus je je tijdens de training op je eigen werk, maar meedenken met de ander, sparren met elkaar om zo allemaal flinke stappen te zetten is minstens zo belangrijk!

 

Trainings teamwork

Oud-deelnemer Katinka Feijs:“Monique gaat echt ‘The extra mile’ voor alle deelnemers en heeft een grenzeloze energie en aanstekelijk enthousiasme. Knap hoe ze moeiteloos knopen doorhakt en deelnemers net het juiste duwtje in de rug geeft die ze nodig hebben om verder te kunnen.”

2023 wordt jouw succesjaar

Die training: ‘Haal meer werk uit je illustraties!’ is echt een aanrader als je jouw werk naar een hoger niveau wilt tillen. Wil je nu eindelijk eens die droomklant voor je winnen, of meer verdienen met je illustraties? Gedurende 14 weken neem ik je aan de hand mee tijdens online en offline trainingsdagen. Na afloop weet jij precies wat je kunt doen om van 2023 een succesjaar te maken. 

 

Trainings teamwork

Else Marie Bos: “Het was een hele waardevolle en leuke training. Fijn om met een groep gelijkgestemden bij elkaar te komen en van elkaar te leren.”

 

Goed nieuws:
de eerstvolgende training
start op 10 maart
en je kunt je nog inschrijven!

 

Wees lief voor je portemonnee

Zo’n training kost uiteraard wel geld. Zie het als een investering in je bedrijf. Die investering kun je zo klein mogelijk maken door de Werktuig PPO aan te vragen. Dit is een subsidie voor mensen in het creatieve vak die een opleiding of cursus willen doen om nog beter te worden in hun vak. Kom je in aanmerking voor de subsidie, dan krijg je ⅓ van de kosten vergoed met een maximum van € 1000,-. Lees hier alles over de subsidies. Woon je in provincie Groningen of Nijmegen (nieuw!) dan hoor je bij de groep lucky ones die zelfs nog meer subsidie kunnen krijgen. Zo wordt de training spotgoedkoop!

 

Denk je dat de training en de Happy Makers Club wat voor jou zijn?
Laat het me weten, dan stuur ik je alle informatie!

 

Lees meer over de inhoud training en verschillende blogs

Trainings teamwork

Illustratoren Netty van Haarlem en Laura Hopmans

 

Teamspirit
14 weken knallen met collega’s

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.