Illustratoren ontwerpen sinterklaaspapier

In dit blog mijn keuze uit het aanbod sinterklaaspapier van Motiflow. Eerder werd een ‘sinterklaas-ontwerpwedstrijd’ door hen uitgeschreven om te vieren dat de sint dit jaar in Dokkum aankwam; ‘hometown’ van Motiflow. Met een feestelijke sinterklaascollectie als resultaat. Kijk je mee? Dessinontwerp van Deborah van de Leijgraaf, Bora


Sinterklaaspapier van jouw favoriete illustrator

Je kent Motiflow denk nog wel van afgelopen PapierAtelier tijdens het FlavouritesFeest (klik hier voor terugkijken). Via motiflow.com kun je zelf een mooi (sinterklaas)dessin kiezen van je favoriete illustrator en laten printen op papier, stof of behang. Online te bestellen en binnen een paar dagen thuis. Papier met strikken van illustrator Dorrith Rem (boven)

Inpakken met llustrator Maartje Kuiper (boven)  en ontwerper Joelle Wehkamp (onder)


Hierboven: inpakpapier met chocomel en pietjes. Drie van de vier is een ontwerp van Piet en Kees. Het papier rechtsonder is getekend door illustrator Saskia Heijmans. Op de website van Motiflow te vinden onder SaskiaYda.


De sintcadeautjes kunnen vanaf nu prachtig worden ingepakt met al dit papier. Als afsluiter hierboven: het papier van illustrator Sofie van Schadewijk (Sofie tekent). De zwart-wit dessins zijn getekend door illustrator Margreet de Jong (Studio Teer).

 

Ik wens je mooie voorpret
voor het sinterklaasfeest!

Veel plezier, Monique

 

PS En nee… Dit blog is niet gesponsord. Ik maak dit bericht omdat ik blij wordt van het uitzoeken en combineren van deze nieuwe illustraties voor sinterklaas. En daarbij gun ik de illustratoren oprecht extra aandacht (en vooral verkoop!). Wat dat betreft; Jaaaaa….. koop hun mooie inpakpapier voor Sinterklaas of andere leuke feestjes!! 

 

Bekijk hier alle ontwerpen voor het sinterklaaspapier van Motiflow

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.