An exhibition by artists and shops

Fantastisch idee van ontwerper Joëlle Wehkamp & illustrator Aniek Bartels. Samen organiseren zij, onder de naam Biskwieclub, in januari  ‘the Window Show’. Een tentoonstelling van creatief talent in de etalages van mooie winkels in Amsterdam. Wil jij ook meedoen?? Pak je kans! In dit bericht lees je alles over je deelname.

Wie?

Is het iets voor jou? Wie kan er mee doen? Ben jij illustrator, ontwerper, kunstenaar, textielontwerper of muzikant? Go for it!

Wat?

The Window Show is een tentoonstelling van creatief talent in de etalages van mooie winkels. Een podium voor artiesten en een verrassend en positief begin voor de winkels en de buurt!

Waar?

Amsterdam: Haarlemmerstraat, Haarlemmerdijk en het Haarlemmerplein.

Wanneer?

The Window Show is van zaterdag 13 januari tot en met zondag 28 januari 2018

Hoe?

Een artiest wordt gekoppeld aan een winkel en zal een creatie maken op of achter het raam van de etalage. De winkel stelt haar etalage ter beschikking en de artiest krijgt de vrijheid om een mooi nieuw werk te maken. Er zal werk te zien zijn van getalenteerde illustratoren, ontwerpers, kunstenaars, textielontwerpers en muzikanten.

Wie?

The Window Show wordt georganiseerd door Biskwieclub; illustrator Aniek Bartels & ontwerper Joëlle Wehkamp. Gewoon omdat ze zin hebben om het nieuwe jaar vrolijk te starten en een mooi ontwerp te maken voor een van de deelnemende winkels.

 

Deelnemende winkels

Tot nu toe doen al ontzettend veel leuke winkels mee: Coco Mat / Schaak & Go / Saza / SLA / Restored / Hebbes / Dolfijn boekhandel / Kookboekhandel / Madelief / Store without a home / About / This is happening / Fleurop / Six & Sons / Hemsted / Concrete Matter / Cut the crap / Thee & Koffie Zonnetje / Tally Ho / Jutka & Riska / Darling / Nukuhiva / Het Warenhuis / The Gift Lab / &Klevering / Number Nine / Claudia / Teuntje

 

Meedoen?

Stuur een mailjte naar Joëlle: sjoesjoe@live.com.
Zo benieuwd of je mee gaat doen. Ik zei het al, go for it!
Wij komen allemaal langs…

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.