Snoepjes voor Sint Maarten

Wat een heerlijke traditie is dit! Sint Maarten was voor mij nieuw toen ik in Haarlem kwam wonen. Het eerste jaar dat er werd aangebeld, was ik er dus helemaal niet op voorbereid. Ai… Dat is me geen tweede keer overkomen. Nu haal ik elk jaar trouw het lekkerste najaarssnoep in huis en branden er lichtjes voor het raam. Kom maar door met die liedjes! Illustrator: Fritz Baumgarten

 

Illustratie: Michelle Schrier 

 

11 november zorg ik er dus voor dat ik thuis ben, want oh… wat vind ik dit een leuk feest! Dat had ik als kind ook wel willen vieren. Eerst een lampion knutselen en dan in het donker naar buiten en zakken vol met snoep ophalen. Jum! Meesnoepen probeer ik te voorkomen door me te concentreren op deze minstens zo zoete illustraties. Ook om van te smullen!

 

Illustrator: Rosanne Groeneweg, Rosie and the raven

 

Illustrator: Findinglittlethings

 

sint maarten

Illustrator: Tijana Lukovic, Tijana draws

 

sint maarten

Illustrator: Eva Maria Ott Heidmann 

 

sint maarten

Illustrator: onbekend

 

sint maarten

Illustrator: Sabine Bronsteijn, Blijfabriek

 

 

Op naar Sinterklaas met deze blogs: 

Sinterklaaskaarten

Mooiste Sinterklaaspapier

Op maat december kado’s

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.